Reduceri de 30% la apartamente - oferta de toamnă a pieței

1811
Reduceri de 30% la apartamente - oferta de toamnă a pieței - 8b85946eaf9f5b1fbda33aa97e360241.jpg
Piața imobiliară încheie anul în forță. Capitala găzduiește, începând de ieri, două evenimente de profil – Târgul Național Imobiliar (TNI) și tIMOn.

La TNI sunt prezente 85 de companii imobiliare, care au venit cu o ofertă variată de vile, case de vacanță, clădiri de birouri și peste 300 de apartamente eligibile pentru programul Prima Casă.
Pe lângă aceste oferte, vizitatorii pot alege locuințe de pe Valea Prahovei și de pe litoralul Mării Negre, inclusiv case de vacanță în Bulgaria, la prețuri care pornesc de la 9.750 euro.
Expozanții se întrec în oferte, fie că este vorba de discounturi de 20 – 30% sau de bonusuri semnificative (locuri de parcare, mobilier, mașini).
TNI aduce și foarte multe locuințe de închiriat, mai ales că anul universitar se apropie de start. Potrivit organizatorilor, proprietarii din marile orașe universitare au venit la târg cu reduceri de 10 – 40% la chirie, comparativ cu sezonul estival, unele apartamente putând fi închiriate cu până la 100 euro mai puțin față de luna august.
Premiile totale oferite de organizatori sunt în valoare de peste 16.000 lei – mobilier și decorațiuni interioare, abonamente la diverse publicații. Premiul cel mare este un dormitor complet mobilat, în valoare de 2.000 euro.
TNI poate fi vizitat până mâine, între orele 10 și 19. Duminică, programul este mai scurt, 10 – 16.

Prețuri de la 420 euro/mp la tIMOn
Al doilea mare târg al săptămânii este tIMOn, eveniment la care participă și reprezentanți ai pieței imobiliare constănțene.
"Deși prima zi este dedicată, de cele mai multe ori, presei, interesul este extrem de ridicat – ieri au fost foarte mulți vizitatori. Sunt peste 50 de expozanți, peste 70% dintre ei venind aici cu locuințe care vor fi finalizate în acest an", spune Mihai Stan Soponaru, managerul portalului www.TopEstate.ro.
Potrivit organizatorilor, la tIMOn cumpărătorii au decis trendul. Mai exact, sunt prezentate doar oferte finalizate sau aproape de finalizare, cu prețuri medii cuprinse între 420 și 599 euro/mp.
În total, sunt disponibile locuințe în peste 120 de proiecte din țară.
Expoziția este deschisă până duminică, între orele 10 și 19.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3407 secunde