Remedii naturale pentru părul gras și deteriorat

252
1
Remedii naturale  pentru părul gras și deteriorat - pargras-1362580065.jpg
Întrucât tot mai multe persoane de sex feminin se confruntă cu probleme tot mai grave legate de sănătatea părului, vă vom prezenta câteva remedii ușor de utilizat acasă, remedii ce oferă șansa părului uscat și deteriorat să își restabilească textura și strălucirea, informează topdiete.ro.


Uleiul de nucă de cocos și migdale

Experții vă sfătuiesc să folosiți remedii organice pentru a restabili aspectul strălucitor al părului dumneavoastră, în loc să vă expuneți efectului nociv al sub-stanțelor chimice. Preparați o loțiune hrănitoare prin amestecarea unei cești de ulei de nucă de cocoș cu șase migdale pisate. Aplicați acest tratament pe păr și pe scalp, lăsați să-și facă efectul cel puțin 30 de minute, apoi spălați-vă cu apă călduță și puțin șampon.

Ulei de măsline și iaurt

Într-un bol de mărime medie amestecați o ceașcă de iaurt natural cu două linguri de ulei de măsline. Pentru a face această loțiune și mai hidratantă, mai puteți adăuga și șase picături de ulei de rozmarin.

Acoperiți-vă capul cu o folie de plastic și așteptați timp de 20 de minute. Ultimul pas este să vă clătiți părul cu apă călduță.

Ulei de floarea soarelui

Uleiul de floarea soarelui este una dintre cele mai populare remedii pentru a hidrata părul în mod corespunzător. Trebuie doar să masați scalpul cu o cantitate mică de ulei de floarea soarelui călduț.

Siropul de arțar

Într-o oală mică amestecați două linguri de sirop de arțar, o linguriță de miere de albine și două linguri de untură. Lăsați amestecul să se topească, apoi lăsați-l astfel încât să se răcească suficient. Masați cu această loțiune părul și scalpul, apoi clătiți cu apă călduță și șampon.

Aloe Vera

Tot ceea ce trebuie să faceți este să adăugați o linguriță de gel de Aloe Vera în șampon.

Uleiul de susan

Creați un amestec simplu din 150 ml de ulei de susan încălzit, șase picături de ulei de lemn de santal și aceeași cantitate de lemn de lavandă. Aplicați acest tratament și asigurați-va că folosiți un pieptene pentru a răspândi uniform amestecul pe toată suprafața părului. Acoperiți părul cu un prosop și așteptați 15 minute, după care vă puteți spăla cu apă călduță și câteva picături de șampon.

(sursă: www.topdiete.ro)


Comentează știrea

adriana
7 martie 2013
neatentie!

in titlu este vorba de parul gras iar in articol de parul uscat si deteriorat! aveti grija pentru ce aplicati!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Remedii naturiste pentru părul gras
Pagina a fost generata in 0.2841 secunde