Rețetă tradițională rusească: Ruladă de găină

525
1
Rețetă tradițională rusească: Ruladă de găină - 4novrulada-1383568684.jpg

Articole recomandate

Ingrediente: 2 găini, 400 g nuci, 400 g prune negre uscate, o lingură de maioneză, 2 căței de usturoi tocați. Mirodenii: o lingură de piper roșu dulce, o jumătate de linguriță de piper roșu iute, o linguriță coriandru uscat, o jumătate de nucșoară dată prin răzătoare, rozmarin, oregano, muștar, piper negru și sare după gust.

Mod de preparare: Scoatem pielea de la găini și avem grijă să nu o rupem, pentru că vom avea nevoie de ea. Tăiem carnea de pe oase, apoi o dăm prin mașina de tocat (în afară de piept), apoi dăm prin mașina de tocat prunele deja opărite și nucile. Pieptul de găină îl tăiem în cuburi foarte mici și îl adăugăm la carnea tocată. Apoi punem mirodeniile, maioneza, usturoiul și amestecăm bine.

Întindem o foaie de copt, o ungem cu ulei și așezăm pielea de găină pe ea. Apoi se pune carnea tocată și, cu mare atenție, învârtim rulada. Ungem după aceea rulada cu ulei, o piperăm și o învelim în folia de hârtie. Se introduce rulada în cuptorul încins la circa 200 de grade, pentru circa 45 de minute. Apoi dăm la o parte hârtia, o mai lăsăm în cuptor încă 20 minute, să se rumenească, având grijă ca, din când în când, să stropim rulada cu sosul din tavă. Este un preparat cu adevărat savuros. 

Comentează știrea

christian louboutin neofilo
28 februarie 2014
christian louboutin neofilo

louboutin shoes comfortable Stiri Diverse : Rețetă tradițională rusească: Ruladă de găină | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin neofilo http://tshirt.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-wiki.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Luni, 16 Ianuarie 2012
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Pagina a fost generata in 1.5934 secunde