Rețete pentru pici

262
Rețete pentru pici - retete-1333740863.jpg
Supă de dovlecei cu parmezan

Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi zdrobiți, 1 lingură cimbru, 1 litru supă de pui, 3 cartofi tăiați cubulețe, 700 g dovlecei tăiați feliuțe, 2 linguri pătrunjel tocat, 40 g parmezan dat prin răzătoare, 65 g smântână, pâine prăjită.

Mod de preparare: Încingeți uleiul într-o oală la foc mediu și puneți ceapa, usturoiul și cimbrul la călit timp de un minut. Adăugați supa și cartofii și lăsați să fiarbă timp de zece minute, amestecând ocazional. Adăugați dovleceii și mai fierbeți două minute. Îndepărtați vasul de pe foc și adăugați pătrunjelul, parmezanul și smântâna. Supa se amestecă în blender și apoi se reîncălzește. Puneți în castronel și serviți cu pâine prăjită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Bobițe dulci din orez
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Ficăței aromați
Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu rapid de weekend
Pagina a fost generata in 0.4108 secunde