Rețete pentru pici
Supă de dovlecei cu parmezan
Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi zdrobiți, 1 lingură cimbru, 1 litru supă de pui, 3 cartofi tăiați cubulețe, 700 g dovlecei tăiați feliuțe, 2 linguri pătrunjel tocat, 40 g parmezan dat prin răzătoare, 65 g smântână, pâine prăjită.
Mod de preparare: Încingeți uleiul într-o oală la foc mediu și puneți ceapa, usturoiul și cimbrul la călit timp de un minut. Adăugați supa și cartofii și lăsați să fiarbă timp de zece minute, amestecând ocazional. Adăugați dovleceii și mai fierbeți două minute. Îndepărtați vasul de pe foc și adăugați pătrunjelul, parmezanul și smântâna. Supa se amestecă în blender și apoi se reîncălzește. Puneți în castronel și serviți cu pâine prăjită.
Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi zdrobiți, 1 lingură cimbru, 1 litru supă de pui, 3 cartofi tăiați cubulețe, 700 g dovlecei tăiați feliuțe, 2 linguri pătrunjel tocat, 40 g parmezan dat prin răzătoare, 65 g smântână, pâine prăjită.
Mod de preparare: Încingeți uleiul într-o oală la foc mediu și puneți ceapa, usturoiul și cimbrul la călit timp de un minut. Adăugați supa și cartofii și lăsați să fiarbă timp de zece minute, amestecând ocazional. Adăugați dovleceii și mai fierbeți două minute. Îndepărtați vasul de pe foc și adăugați pătrunjelul, parmezanul și smântâna. Supa se amestecă în blender și apoi se reîncălzește. Puneți în castronel și serviți cu pâine prăjită.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 04 Aprilie 2012
Sâmbătă, 31 Martie 2012
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Joi, 19 Mai 2011