Porția de natură
Roșiile cherry sunt pline de vitaminele A, B și C
810
Roșiile cherry sunt cel mai mic soi de tomate și sunt renumite pentru gustul lor dulce-acrișor. Sunt îndrăgite de copii tocmai datorită aspectului minion, dar și a gustului plăcut. Ele conțin însă și foarte multe substanțe nutritive.
Roșiile cherry sunt o sursă bogată de potasiu, fosfor, magneziu, fier, necesare pentru buna funcționare a activității normale a nervilor și mușchilor. Sunt foarte bogate în vitaminele A, B și C, dar și în acid folic și licopen. Acesta din urmă este un pigment vegetal, care oferă culoarea legumei și care are caracteristici excepționale, principala fiind aceea că este un antioxidant puternic.
Roșiile cherry sunt o sursă bogată de potasiu, fosfor, magneziu, fier, necesare pentru buna funcționare a activității normale a nervilor și mușchilor. Sunt foarte bogate în vitaminele A, B și C, dar și în acid folic și licopen. Acesta din urmă este un pigment vegetal, care oferă culoarea legumei și care are caracteristici excepționale, principala fiind aceea că este un antioxidant puternic.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Sâmbătă, 21 Iulie 2012