Rutina, cel mai mare dușman al unei relații

146
Rutina, cel mai mare dușman al unei relații - relatierutina-1380803543.jpg

Articole recomandate

De multe ori, toate problemele din cuplu pleacă de la sex, așa că salvează-ți relația încercând să reîmprospătezi felul

în care se desfășoară momentele voastre de intimitate.

Ce ai spune dacă ți-ai provoca partenerul la o partidă de sex în afara dormitorului și ai prelua mai des inițiativa? Chiar dacă nu sunteți adepții jucăriilor sexuale, întotdeauna poți găsi lucruri care să le suplinească și să fie la fel de incitante.

Cu cât încerci să alungi monotonia din cuplu, cu atât ai șanse mai mari să îți salvezi relația și să îl faci pe iubitul tău să-ți redescopere latura sexy, obraznică.

Plecați în vacanță departe de casă. Când obișnuiești să faci zi de zi același lucru, ajungi într-un punct critic în care plictiseala te determină să cauți ceva nou în altă parte. Nu și dacă reușești să pui la punct o strategie prin care previi acest fapt firesc.

Dacă vrei să-ți salvezi relația, ia-ți iubitul și plecați în vacanță, departe de casă, unde puteți face o mulțime de lucruri inedite împreună. Acesta este un mod simplu, dar eficient de a vă redescoperi și de a ieși din rutină. Poate fi chiar elementul-cheie care vă ajută să scoateți relația din impas.

Oferă-i ocazia să-ți simtă lipsa. Uneori, pentru a-ți salva relația, trebuie să-i dai partenerului tău ocazia să-ți ducă dorul. Este de ajuns să îl lași singur o săptămână, pentru a-l face să te aprecieze și mai mult decât până acum.

Pleacă la părinți câteva zile și lasă-i posibilitatea de a se bucura de câteva momente de libertate. Dacă te iubește nu va face ceea ce crezi tu că va face, ci va dormi, probabil va ieși cu băieții la o bere și, cel mai important, își va testa abilitățile pe PlayStation.

Mici dovezi de dragoste, mari efecte. Faptul că uiți să-i arăți partenerului tău cât de mult îl iubești poate fi motivul pentru care relația voastră se află pe o pantă descendentă. Nu este nevoie să-i spui de zece ori pe zi că îl iubești, dar îl poți surprinde cu un mic dejun la pat, cu un cadou simbolic, un bilețel de dragoste lipit pe oglinda din baie, bilete la un meci de fotbal sau un joc erotic la care nu se așteaptă. Nu ai cum să dai greș cu această strategie de salvare a relației.

Jucați-vă! Dă o abordare personală jocului Adevăr sau Provocare și îți poți salva relația de lungă durată mai repede decât crezi. La Adevăr ar trebui să menționați pe rând lucrurile care vă plac unul la altul, lucrurile care nu vă plac, ce vă deranjează, cum ați vrea să fie relația voastră, ce credeți că nu mai funcționează. La Provocare, doar imaginația este limita voastră, așa că vă puteți provoca să faceți tot felul de nebunii care să vă ajute la îmbunătățirea relației.

(Sursa: www.eva.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum vă armonizați dorințele sexuale
Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri sexuale incitante
Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Monden : Roxana Nemeș: "Nu fac sex pe bani"
Pagina a fost generata in 3.5107 secunde