Concurs Șase lucruri pe care nu le știai despre orgasmul femeilor

970
Șase lucruri pe care nu le știai despre orgasmul femeilor - orgasm-1310629140.jpg
Unele femei se plâng că nu au avut niciodată orgasm, iar altele se laudă cu senzațiile pe care le simt atunci când fac sex. Că faceți parte din prima sau din a doua categorie, uitați câteva lucruri despre orgasmul feminin.

1. Orgasmul reduce durerea. Ai o durere de cap? Nu este un motiv să nu faci sex, ci dimpotrivă. "Exista dovezi care arată că sexul poate alină mai multe tipuri de durere inclusiv: durere cauzată de artrită sau durerea după o operatie", susține Lisa Stern, specialist la Planificare Familială în Los Angeles. "Aceasta se datorează în mare parte eliberării oxitocinei în corp în timpul unui orgasm. Oxitocina este hormonul relaționării care generează sentimente pozitive și de relaxare". Efectele benefice de alinare a durerii durează în jur de 8-10 minute, dar Lisa Stern susține că nivelul durerii poate scădea și doar gândindu-te la sex.

2. Folosirea prezervativului nu afectează calitatea orgasmului. Nu e cazul să fii îngrijorată că folosirea prezervativului are vreo legătură cu calitatea orgasmului. " Femeile au aceleași șanse să aibă orgasm cu sau fără prezervativ, fapt ce contrazice mitul conform căruia prezervativul afectează sexul", spune Dr. Debby Herbenick, cercetător științific la Universitatea din Indiana, autoarea cărții "Pentru că mă simț bine".

3. 30% din femei întâmpină dificultăți în a avea orgasm. Dacă ai avut probleme cu orgasmul, nu ești singură. Conform satisticilor, una din trei femei are dificultăți în a ajunge la orgasm. De asemenea, 80% din femei au probleme când este vorba doar de stimulare vaginală. Stimularea clitoridiană ajută adesea, dar și tratamentul medical. Disfuncțiile sexuale feminine cu referire la imposibilitatea de a ajunge la orgasm sunt foarte comune și au făcut subiectul multor controverse și cercetări medicale în ultimii ani. Adesea aceste disfuncții sunt asociate cu alte probleme medicale cum ar fii bolile tiroidei, depresii sau diabet. Citeste mai departe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Porsche 928 se intoarce
Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Audi schimba A5 si S5
Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Unde ești tu, nisip fin?
Pagina a fost generata in 2.775 secunde