Sfaturi ca să devii expertă "în agățat"

142
Sfaturi ca să devii expertă

Articole recomandate

Se spune că unele femei se nasc cu flirtul în sânge, altele îl văd ca pe un lucru greu de obținut și renunță sau se străduiesc cu stângăcie. Unele însă înțeleg că e o artă pentru care trebuie talent, dar talentul este dat de informație și practică. A flirta nu înseamnă a cere, ci a arăta că s-ar putea să fii dispusă să primești în caz că ți se oferă ceva. În acest fel inciți partenerul...

Fixează-ți un scop

Ce îți dorești de fapt? Dacă tot ce îți dorești e să scoți pe teren abilitățile tale, atunci poți fi mai directă. Însă ține cont de consecințele comportamentului tău. De exemplu, dacă vrei doar să te joci, moral va fi să te oprești atunci când jocul tău l-ar face pe celălalt să sufere. Aceasta e o situație întâlnită atunci când femeia vrea să își confirme feminitatea, securizându-se prin faptul că încă poate atrage atenția unui bărbat, dar nu are intenția de a merge mai departe. Dacă nu ți-ai fixat un scop, atunci nu uita că el poate să aibă unul.

Monitorizarea sentimentelor

Flirtul e joc, nu implică sentimente, ci doar eventuale emoții, dar nu întotdeauna. Cel puțin nu la începutul flirtului. Așa că nu interpreta greșit comportamentele pozitive, asociindu-le în mod forțat sentimente. Și nu trăi eșecurile în flirt la intensitatea unor eșecuri în dragoste. Pur și simplu, uneori iese, alteori nu. În nici un caz nu trage concluzii de tip catastrofic, de exemplu că nu ești suficient de feminină.

Alege!

Acolo unde îți pui energia spune multe despre cum te vezi pe tine însăți. Dacă alegi oameni care nu te merită, vei avea oameni care nu te merită. Cei cu care alegi să flirtezi spun ceva despre tine și despre nevoile tale.

Contactul vizual

Nimic nu poate fi mai senzual decât o privire la momentul potrivit, într-un fel în care acel om să se simtă provocat într-un mod irezistibil, astfel încât următoarea lui reacție să fie mult mai aproape de ființa sa hormonală decât de cea cerebrală.

Confirmă-i senzualitatea ta

Gesturi neutre, dar corelate senzualității și sexualității

Nu te ajută să stai țanțoșă și să îl privești cu foc. Cele mai senzuale sunt mișcările "fără oase", în care să îți scoți în evidență părțile senzuale. Se pare că femeile care devin interesate încep să își treacă mâna prin păr, iar bărbații sunt foarte receptivi la acest gest și îl interpretează ca atare. Mișcările bruște transmit agresivitate și sunt de evitat.

Fă-l să se simtă important... dar fă-te și pe tine greu de cucerit. Dă-i exclusivitate, dar niciodată să nu fie sigur de ea. Astfel, va avea automat tendința de a lupta pentru ea fără măcar a înțelege de ce.

Tonul vocii

Fără să își dea seama, un bărbat poate fi atras de o femeie datorită vocii ei, modului în care vorbește. Nu este o noutate acest lucru... Potrivit unui studiu recent, bărbații preferă voci feminine.

Folosește umorul cu cumpătare

Se pare că fetele ironice și care au mereu replică la ceea ce spune bărbatul câștigă respectul și prietenia, dar mult mai greu dragostea acelui bărbat. Cu alte cuvinte, ai grijă dacă ai tendința de a te lupta cu el pentru supremație în vorbe de duh și informații năucitoare privind tot felul de lucruri. În astfel de situații, amintește-ți care e scopul tău: să arăți cât de deșteaptă ești sau să flirtezi?

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Lucruri care te fac să arăți sexy
Vineri, 01 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru partide perfecte de sex
Vineri, 01 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Prima întâlnire se lasă cu sex?
Pagina a fost generata in 2.1019 secunde