Și bărbații caută motive să scape de sex!

124
Și bărbații caută motive să scape de sex! - sibarbatiifugdesex-1371213880.jpg

Articole recomandate

Nu doar femeile caută tot soiul de pretexte când vine vorba de sex. Tot mai mulți bărbați își refuză partenerele în pat, spune un sondaj realizat pe un eșantion de 4.000 de adulți, jumătate femei și jumătate bărbați.

Potrivit doctorulzilei.ro, lipsa dorinței sexuale îi determină pe mulți dintre ei să-și refuze iubitele în pat. Ba mai mult, sondajul arată că bărbații se eschivează de la "îndatoririle conjugale" mai des decât partenerele lor, 27% dintre participanți recunoscând că  apelează la pretexte pentru a nu face sex, comparativ cu 18% dintre femei, care procedează la fel.

Iată cum îți poți da seama care sunt replicile prin care el se scuză să nu facă sex, pentru că pur și simplu nu are chef.

Celebrul pretext "mă doare capul" ocupă doar locul trei în clasa-mentul scuzelor de a nu face sex. Pe primul loc se află "sunt prea obosit", iar pe al doilea "nu am starea potrivită". Printre pretextele des folosite se numără și "trebuie să mă trezesc dis-de-dimineață" sau "nu mă gândesc decât la muncă".

De asemenea, cinci bărbați din zece se prefac că dorm atunci când partenera dă semne că ar dori să întrețină relații intime, în timp ce patru femei din zece procedează la fel. Mai mult, patru bărbați din zece amână să meargă la culcare în același timp cu partenera, pentru a nu-i da acesteia idei, în timp ce două femei din zece  adoptă aceeași tactică.

Scuzele folosite de parteneri în pat ascund și teama (femeile refuză să întrețină raporturi sexuale cu partenerul pentru că sunt frigide, iar bărbații, pentru că le e frică de un eșec).

De ce nu vor bărbații sex

Medicii confirmă tendința de scădere a libidoului în rândul popula-ției masculine, pe fondul disfuncțiilor erectile cu care se confruntă aproximativ un sfert dintre bărbați.

Stilul de viață nesănătos (alimentația incorectă, sedentarismul), stresul, depresia sau ritmul de viață solicitant sunt factorii care afectează erecțiile bărbaților de pretutinde-ni, deci și dorința lor de a face dragoste.

Problemele din cuplu sunt un motiv important pentru care bărbații nu vor să facă sex. Conflictele și nemulțumirile pe care le au legate de parteneră sunt adeseori un obstacol în calea unei vieți sexuale împlinite.

(Sursa: www.doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Diverse : Spune adio oboselii de pe chip!
Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Diverse : Semne că încearcă să te controleze
Pagina a fost generata in 1.9115 secunde