Orgasmul simultan - Cum să-l atingeți în trei pași!

458
Orgasmul simultan -  Cum să-l atingeți în trei pași! - trucuripentruorgasm-1371039060.jpg

Articole recomandate

Orgasmul, de care ar fi el, fie clitoridian, vaginal sau de altă natură, este încununarea unei partide reușite. Însă trebuie să recunoașteți că scenele din filme în care bărbatul și femeia ating punctul culminant împreună sunt magistrale.

Pasul 1

Dacă te aștepți să ai orgasm și ești deschisă către o experiență intensă, șansele să se întâmple cresc considerabil. Acest lucru se aplică și în alte circumstanțe, implicit în cazul în care îți dorești să atingi punctul culminant alături de partenerul de cuplu.

Fie că îți vine să crezi sau nu, așteptările au o influență majoră asupra plăcerii sexuale. Fiind atentă la aspectele care te "aprind", fie că este vorba despre o melodie sau un parfum, poți să te pregătești în avans, astfel încât să fii gata de acțiune.

Flirtați pe parcursul zilei pentru ca tensiunea sexuală să fie deja acumulată când ajungi acasă. Având în vedere că orgasmul femeilor ține foarte mult de psihic, o serie de mesaje sexy sau o foto-grafie kinky trimisă strategic pe telefonul partenerului poate da o întorsătură neașteptată în dormitor.

Odată ajunși în pat, lăsați deoparte toate aspectele care vă pot distrage atenția și "lucrați" împreună, către un scop comun.

Pasul 2

Acest pas ține în mare parte de partenerul de cuplu, întrucât ei sunt gata de acțiune în câteva momente, pe când tu ai nevoie de pregătiri suplimentare. Evident, asta nu înseamnă că tu stai întinsă pe spate, în timp ce el nu primește nici un fel de atenție, fiindcă puteți cădea în extrema cealaltă, în care tu ești gata de plecare, iar el pierde startul, fapt pentru care tu te răcești și apare un cerc vicios frustrant.

Ghidează-l ușor către punctele care necesită atenție, în timp ce îi șoptești vorbe dulci la ureche și îl mângâi ușor, având grijă să nu îl "fierbi" prea tare. Este indicat să nu vă stimulați reciproc punctele erogene în această fază, fiindcă scopul este să vă sincronizați, iar tu ai nevoie de stimulare supli-mentară ceva mai intensă la început, în timp ce el trebuie să fie relaxat, concentrat mai mult pe "butoanele" tale.

Pasul 3

Pentru a atinge orgasmul simultan, s-ar putea ca partenerul să trebuiască să încetinească ritmul la un moment dat. Nu-i așa că te enervează momentul când el se oprește pur și simplu, iar tensiunea acumulată se risipește cât ai clipi, lăsându-te în aer?

Ei bine, o metodă eficientă în acest caz este o tehnică ce presupune penetrări ceva mai puțin adânci, astfel încât tu să nu resimți o pauză, iar el să își recapete controlul, efectuând în paralel exer-ciții de respirație și imaginându-și ceva care să îi distragă atenția.

Când ești aproape de orgasm, spune-i și asigură-te că a înțeles că trebuie să mențină ritmul până când ai orgasm.

(sursa:www.feminis.ro)   

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : 5 motive să faci mai mult sex
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum să scapi de inhibiții
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Sex cu o copilă de 14 ani
Pagina a fost generata in 2.2823 secunde