5 motive să faci mai mult sex

240
5 motive să faci mai mult sex - motivesafacisex-1370951102.jpg

Articole recomandate

Te sfătuim să ai inițiativă și să-ți inviți cât mai des partenerul la tandrețe în așternuturi, pentru că ai de câștigat pe multiple planuri.

Sexul reduce stresul

Când ai mintea și corpul încor-date la maximum, o partidă bună de sex face cât zece masaje de relaxare. Unde mai pui că o persoană cu o viață sexuală sănătoasă primește mai cu seninătate loviturile traiului stresant.

Sexul arde calorii

O oră de hârjoneală cu iubitul egal o oră de aerobic - poți arde și 200 de kilocalorii. În plus, sângele este mai bine oxigenat datorită respirației intense din timpul partidei de amor.

Orgasmul alungă durerea de cap

Te doare capul? Nu lua calmante, ci fă dragoste! În timpul climaxului, oxitocina, hormonul iubirii, este eliberată din plin, iar acest fenomen are un efect analgezic rapid.

Sexul îți crește imunitatea

Specialiștii americani au ajuns la această concluzie după un studiu realizat pe 112 subiecți, femei și bărbați, în care s-a măsurat nivelul anticorpului imunoglobulină A, ce protejează asupra răcelii și gripei. Ghici care dintre persoane nici nu mai țineau minte când au fost ultima dată răcite?

Sexul te face să arăți mai tânără

Nu-i o legendă că, după ce face dragoste, femeia arată înfloritor - fântâna tinereții e între așternuturi, nu în borcanele cu creme sofisticate. Tot un studiu a dovedit acest fapt, raportând că dintr-un grup de 3.500 de subiecți, femeile care obișnuiau să facă sex de patru ori pe săptămână arătau cu zece ani mai tinere decât cele mai leneșe… la pat.

(sursa: www.revistafemeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum să scapi de inhibiții
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Sex cu o copilă de 14 ani
Pagina a fost generata in 1.6073 secunde