Cum îi spui că nu e bun în pat

124
Cum îi spui că nu e bun în pat - nuebuninpat-1370772639.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă mulți dintre noi susțin sus și tare că sexul nu este cel mai important aspect al unei relații, niciunul dintre noi nu ar putea rezista prea mult într-o relație în care nu este satisfăcut din punct de vedere sexual. Apar frustrări, apar mici neînțelegeri și niciunul dintre parteneri nu poate simula plăcerea la nesfârșit.

Dacă norocoșii care s-au înțeles în pat încă din prima încercare nu au probleme de acest gen, sau dacă au și le pot rezolva pentru că știu să comunice foarte bine, nu la fel stau lucrurile și la cuplurile care sunt încă în faza incipientă, în perioada în care încă se cunosc și se descoperă unul pe celălalt.

Bineînțeles că nu te poți aștepta ca prima partidă de sex cu noul partener să te dea pe spate (desigur că se poate întâmpla și asta în cele mai fericite cazuri, dar să le considerăm excepții).

Se spune că cei doi parteneri ajung să se cunoască din punct de vedere sexual după șase luni de la primul contact. Mulți însă nu au răbdare și vor totul dintr-o dată.

Dar ce faci în situația în care partenerul de lângă tine este tot ceea ce ai visat, dar în pat nu te mulțumește deloc? Să luăm lucrurile pe rând și să vedem cum putem ameliora situația până îi găsim o rezolvare.

În primul rând, nu trebuie să disperi. Nu ești prima persoană care trece prin așa ceva. Ia lucrurile cu calm și nu uita că arta comunicării te scoate din orice impas. Așa că, înainte de a te enerva și de a te gândi că relația ta nu are cum să funcționeze dacă sexul este de proastă calitate, fă-ți o listă cu ce te satisface în pat și cu ce te scoate din dispoziția pentru sex.

Pune-te un pic în locul partenerului tău și gândește-te cum ai vrea să îți spună el aceste lucruri.

Pune accent pe aspectele pozitive cu privire la relația voastră sexuală și spune-i tot ceea ce îți place la el, în pat. Acum este momentul să îi spui și ce nu îți place, cu ce nu te simți confortabil, și mai ales să îi dai sugestii, să îi spui ce ți-ar plăcea să îți facă. Pentru ca discuția să fie mai antrenantă și mai interactivă, îl poți întreba și pe el ce îi place la tine sau ce i-ar plăcea să experimentați împreună.

Dacă după toate aceste lucruri nu reușiți să ajungeți la un numitor comun în pat, luați în considerare și ajutorul specialiștilor. Nu este nimic rușinos sau ieșit din comun ca un cuplu să ia lecții de la profesioniștii în domeniu. În fond și la urma urmei, totul este spre binele vostru, al relației voastre.

(sursa: www.kudika.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Diverse : Avantajele sexului la telefon
Luni, 10 Iunie 2013
Stire din Diverse : Masaj erotic? De ce nu!
Pagina a fost generata in 1.8507 secunde