Masaj erotic? De ce nu!

249
Masaj erotic? De ce nu! - masajerotic-1370772360.jpg

Articole recomandate

Vrei să-i arăți partenerului tău că-l iubești într-un mod inedit și senzual? Alege un masaj erotic, o dovadă intimă de iubire.

Iată o modalitate perfectă pentru a încheia o zi stresantă: îi pregătești partenerului o baie caldă, după care-l aștepți în dormitor, gata să-i masezi fiecare parte a corpului. Nu vei greși cu o asemenea alegere, căci implică foarte multă dăruire din partea ambilor parteneri. Nu există atingeri mai pline de pasiune, dar și de sentimente ca acestea, pe care i le poți oferi chiar tu.

Alegeți un moment când sunteți singuri

Unul dintre secretele unui masaj reușit este atmosfera, care trebuie să fie relaxantă, ușor misterioasă. Așa că alege un moment când sunteți doar voi doi acasă. Și cum eroticul înseamnă intimitate, purtați doar lenjerie intimă. Tot jocul vostru trebuie să se desfășoare pe un fundal cu muzică romantică.

Descoperă-i zonele cele mai sensibile

Pentru ca partenerul să se bucure pe deplin de cadoul tău, este indicat să începi masajul din zona frunții și a tâmplelor. Nu insista mai mult de cinci-șase minute, căci sunt suficiente ca să se relaxeze.

Apoi continuă cu un masaj al pieptului, alternând mișcări ușoare cu apăsări mai adânci. Poți chiar să folosești o mănușă dintr-un material fin sau un fulg. Tot pe această zonă, te poți juca și cu vârful degetelor. Îl va înnebuni de plăcere. Nu uita nici de spate, cel care îi dă, de cele mai multe ori, bătăi de cap pe timpul zilei. Lasă-ți mâinile să alunece pe tot spatele, alternând mișcările circulare, apăsate, cu cele pe verticală, line, făcute doar cu vârful degetelor.

Pe lângă faptul că este considerat cel mai puternic afrodisiac, masajul erotic poate fi o adevărată terapie de cuplu, căci ajută la crearea unei legături profunde între parteneri. Acest lucru se întâmplă fiindcă masajul te ajută să descoperi zonele erogene ale partenerului tău și-ți reduce inhibițiile.

Totodată, îi eliberează organismul de stres și-i îmbunătățește starea de spirit. În concluzie, este o formă excelentă de comunicare între doi oameni care se iubesc și o metodă excelentă de a reaprinde pasiunea între voi.

Uleiul de masaj, esențial

Ingredientul care încălzește atmosfera și mai tare este uleiul de masaj. Nu uita să cumperi un ulei parfumat, cu esențe afrodisiace de lemn de santal, de iasomie, de rozmarin sau de portocal.

Înainte de a începe masajul cu ulei, asigură-te că partenerul tău nu este alergic. Este indicat să-i masezi pieptul, umerii, fesele și coapsele. Alternează mișcările rapide cu cele lente, iar plăcerea va crește.

(sursa: www.clicksanatate.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Diverse : Avantajele sexului la telefon
Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Diverse : Gesturi care ne fac sexy
Pagina a fost generata in 3.6134 secunde