Cum să-l mai surprinzi după ani mulți de relație

114
Cum să-l mai surprinzi după ani mulți de relație - surprindepartenerul-1370772447.jpg

Articole recomandate

În relațiile de cuplu de lungă durată, se mai înregistrează, din când în când, câteva momente de "regres". Obișnuința, rutina vin în locul pasiunii, iar pentru ca relația de cuplu să nu se degradeze, trebuie menținut tot timpul focul aprins. Iată câteva sfaturi.

Cere-i o întâlnire, nu satisfacerea unor obligații

Dacă sexul din viața cuplului nu mai este ce-a fost odată, nu-i cere pur și simplu soțului să-și îndeplinească obligațiile maritale. Este recomandat mai degrabă să-i faci o surpriză, să-l inviți în oraș, să faceți lucruri împreună care să vă apropie din nou.

Inițiază partidele de sex, așteptându-l în dormitor îmbrăcată într-o lenjerie sexy, de exemplu. Bărbații sunt mai excitați de asta decât de aprinderea unor lumânărele parfumate.

Sărbătorește-l fără să ai o ocazie anume

Bărbaților le place să se simtă "regele castelului", însă de multe ori sunt neglijați având în vedere multiplele alte sarcini de care o femeie trebuie să se ocupe (copii, gospodărie, serviciu). Însă, n-ar fi rău ca din când în când să-i pregătești ceva special pentru el, astfel încât să se simtă răsfățatul familiei.

Experimentați lucruri noi din punct de vedere sexual

Multe femei spun că nu mai pot face sex cu soții lor pentru că nu se mai pot relaxa. Specialiștii în terapia cuplului recomandă să ieși pur și simplu din zona de confort și să încerci senzații noi, cum ar fi sexul în afara dormitorului: în aer liber, când sunteți la o petrecere și, de ce nu, când sunteți în vizită la părinți / socri.

Trimite-l la o bere cu băieții

Așa cum fetele apreciază micile șuete la o cafea, au și băieții nevoile lor. Fă-i o surpriză soțului tău și trimite-l cu prietenii la o bere sau, de ce nu, într-un week-end cu prietenii. Este important pentru bărbați să aibă și momentul lor de intimitate, în care să spună glume deocheate.

Fă un plan de "scăpare"

Ce poate fi mai frumos după o relație de lungă durată, decât să "fugiți" amândoi în lume? Plănuiește o astfel de escapadă, chiar și de câteva zile, în care să nu vă gândiți la copii, la birou sau la alte griji, ci doar la voi doi.

(sursa: www.sfatulparintilor.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Diverse : Avantajele sexului la telefon
Luni, 10 Iunie 2013
Stire din Diverse : Masaj erotic? De ce nu!
Pagina a fost generata in 1.7465 secunde