Cum să fii cea mai bună parteneră sexuală

339
Cum să fii cea mai bună parteneră sexuală - ceamaibunapartenera-1370772552.jpg

Articole recomandate

Următoarele trucuri îi vor asigura iubitului tău un orgasm de neuitat, iar ție o poziție de top în ierarhia celor mai bune amante pe care le-a avut vreodată. 

1. Când îi oferi o partidă de sex oral, așează-i picioarele pe umerii tăi. Este adevărat că îți va fi puțin mai greu, dar gestul tău îl va excita la culme!

2. Când ești în poziția "femeia deasupra", întinde-ți corpul pe spate și lasă-ți picioarele desfăcute înspre fața lui. Desfă-ți larg genunchii în timpul sexului, astfel încât partenerul tău să îți vadă zona intimă. Te asigurăm că "priveliștea" îi va oferi un orgasm extraordinar.

3. Ia-i mâna și pune-o în zona ta intimă. Arată-i cu mâna ta deasupra mâinii lui cum să-ți stimuleze clitorisul și zonele erogene. Faptul că te va ajuta să te masturbezi îl va înnebuni complet.

4. Acoperă-ți sfârcurile cu un lubrifiant care să aibă aromă de fructe. Când le va linge, va avea o surpriză plăcută și va fi excitat de gustul neașteptat.

5. Ia un cub de gheață și condu-l ușor, de la gleznele lui, până în zona intimă. În același timp, linge urmele de apă pe care le lasă. Combinația dintre gheața rece și limba ta fierbinte îl va aduce mai aproape de un orgasm extraordinar.

6. Dacă vrei să-i oferi un orgasm cu adevărat fantastic, contractă-ți mușchii vaginali atunci când simți că se apropie de orgasm. Cu cât îți strângi mușchii mai tare, cu atât va avea un orgasm mai puternic.

(sursa: www.perfecte.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Diverse : Avantajele sexului la telefon
Luni, 10 Iunie 2013
Stire din Diverse : Masaj erotic? De ce nu!
Pagina a fost generata in 3.7354 secunde