Sex cu o copilă de 14 ani

730
Sex cu o copilă de 14 ani - minora-1370997719.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 21 de ani va răspunde în fața magistraților, după ce mama unei copile de 14 ani l-a acuzat că a profitat de naivitatea fiicei ei și a întreținut raporturi sexuale cu aceasta. 

Părintele s-a prezentat la postul de poliție din Cumpăna, la începutul acestei săptămâni și a reclamat că Petrică S., pe care fiica sa, Georgiana Nicoleta M., îl cunoscuse prin intermediul amicilor, a întreținut relații sexuale cu minora. Cercetările desfășurate de oamenii legii au evidențiat că raporturile sexuale au fost consimțite, dar având în vedere vârsta copilei, au întocmit pe numele tânărului un dosar penal pentru întreținere de relații sexuale cu un minor și l-au reținut, urmând să-l ducă în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Pe de altă parte, trebuie menționat că nu este prima dată când copila ajunge în atenția polițiștilor. În luna mai, mama ei a cerut sprijinul oamenilor legii, reclamând că adolescenta a fugit de acasă. Femeia s-a plâns că a început să aibă probleme cu minora încă din iarna anului trecut, când aceasta și-a făcut noi prieteni și a început să chiulească de la școală, să fumeze și, suspectează femeia, chiar să se drogheze. 

De altfel, ultima dată când a plecat de acasă, minora a lăsat un bilet în care spunea că vrea să plece în țară și să nu fie căutată de părinți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : 5 motive să faci mai mult sex
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum să scapi de inhibiții
Pagina a fost generata in 0.4911 secunde