6 modalități incitante de a stârni un bărbat

503
1
6 modalități incitante de a stârni un bărbat - incitare-1370950782.jpg

Articole recomandate

Dacă viața sexuală a cuplului a luat-o pe o pantă descendentă și pur și simplu nu mai știi ce să faci ca să-ți convingi soțul să vă aventurați într-ale amorului, e cazul să fii atentă la următoarele sfaturi ale specialiștilor. Încearcă aceste noi modalități de a-ți stârni soțul și viața sexuală a cuplului poate fi reînviată.

1. Dormi goală

Poate ți se va părea ceva imposibil de realizat, mai ales când ai copii. Poți însă să apelezi la bunici sau la niște prieteni pentru o noapte și fă-i o surpriză soțului. Așteaptă-l goală în pat, îi va fi imposibil să te refuze.

2. Fă tu primul pas

Chiar dacă ți se poate părea un pic anapoda, bărbaților le place ca femeile să facă primul pas. În plus, "curajul" de a-i face avansuri îți va ridica respectul de sine și te vei simți mai sexy. Iar dacă tu te simți sexy, și el te va trata la fel.

3. Dans în poală

Bărbaților le place la nebunie fundul femeilor. Cuibărește-te în brațele lui și oferă-i un mic lap dance și vei vedea rezultatele.

4. Bagă-i chiloței în buzunar

În buzunarul lui, evident. Poți să-i pui în buzunar când pleacă la serviciu sau în servietă, apoi să-l tachinezi puțin în ceea ce privește desertul serii.

5. Fă-i complimente

Bărbaților le place să fie lăudați. Au nevoie de asta pentru a căpăta mai multă încredere în ei. Fă-l să se simtă atrăgător și veți avea de câștigat amândoi.

6. Discutați despre fanteziile erotice

Toți oamenii au fantezii sexuale, discutați deschis despre ele, apoi puneți-le în aplicare. Poți afla că-i place într-un anumit fel sau că îi place să fie dominat. Sau poate îl va excita o fantezie de-a ta. Merită să încercați. Amândoi vă veți bucura.

(sursa: www.sfatulparintilor.ro)

Comentează știrea

...foarte tare!
12 iunie 2013
....dar cum se trimite la munca?

...sunteti tare de tot in sfaturile astea!...Viata cuprinde si acest aspect. Numai ca el inseamna putin in raport cu altele. Voi chiar vreti ca romanii sa stea toata ziua in pat goi si sa faca sex?....si cine mai munceste?...cine mai are grija de copii?...cine mai ingrijeste de casa?...Nu va faceti cititori prea multi cu aceste sfaturi. Daca va aplecati pe treburile serioase din viata noastra, veti avea mai mult de castigat!...in plus, gazetaria trebuie sa faca si educatie! ....altfel devine o activitate de trei parale!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : 5 motive să faci mai mult sex
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum să scapi de inhibiții
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Sex cu o copilă de 14 ani
Pagina a fost generata in 1.5563 secunde