Turiștii veniți la mare se înghesuie la fast-food-uri (galerie foto)

4620
Turiștii veniți la mare se înghesuie la fast-food-uri (galerie foto) - 73e948cae9bef7907288257056ad33a0.jpg
Turiștii nu țin cont, atunci când se află în vacanță, de sfatul nutriționiștilor, de faptul
că România se confruntă tot mai mult cu obezitatea. Produsele de la fast-food sunt,
se pare, mesele cele mai ieftine pentru care pot opta turiștii, de la trei lei porția de hamsii prăjite, până la 12 lei o shaorma mare.

Tinerii care vin la mare își păstrează banii pentru cluburi, terase, unde consumă cocktail-uri și multă bere. Veniți la plajă, turiștii au găsit o modalitate de a economisi bani în vacanță, prin înlocuirea meselor sănătoase cu produse de tip fast-food.
Aleile de promenadă din apropierea plajelor din fiecare stațiune sunt pline de fast-food-uri, unde se vinde mâncare ieftină.
În Eforie Nord, puteți lua masa chiar și cu trei-patru lei, dacă alegeți să comandați o porție de hamsii prăjite. Dacă nu vreți să renunțați la shaormerii nici la mare, puteți să vă comandați, la prânz sau cină, un kebab (6 lei) sau o shaorma (7lei cea mică și 12-16 lei cea mare), un cheesburger cu 5 lei sau un sandviș cu 3-4 lei. O pulpă de pui la rotisor, cu o garnitură de cartofi prăjiți costă 10 lei.
În stațiunea Mamaia, poți lua prânzul cu mai puțin de cinci lei, dacă îți este suficient un polonez (trei lei) sau un trigon (patru lei).
Dacă vrei ceva mai consistent, în Satul de vacanță poți să-ți comanzi un mic pentru doar 0,65 lei/bucata.
Vânzătorii își fac singuri reclamă, își promovează marfa și ofertele cu voce tare. Sloganul de pe plajă în stațiunea Eforie Nord este "E Gică, valorosu’, nu e Gică mincinosu’! Ia gogoașa cea mai mare, că este și cea mai tare!".
Cei care sunt comozi și doresc să profite cât mai mult de soare, pot cumpăra gogoși, porumb fiert sau copt direct de pe plajă, de la comercianții ambulanți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6466 secunde