Uită de dietă! Sexul, cea mai bună metodă de slăbit

278
Uită de dietă! Sexul, cea mai bună metodă de slăbit - sexulslabire-1378404333.jpg

Articole recomandate

Cele mai memorabile antrenamente nu se fac la sală, ci în pat. Sexul, dar și flirtul sau micile nebunii din dormitor vă fac să pierdeți calorii. Experții au calculat cu exactitate cât vă solicită jocurile erotice și care sunt cele care vă fac să transpirați mai mult. 

Preludiul: Nu te grăbi. Sexul nu este un maraton. Încearcă să prelungești preludiul cât mai mult, încercând sărutări și poziții care te pun în mișcare, totul pentru a pierde 240 de calorii.

Dezbrăcatul - între 10 și 80 de calorii. Dacă te miști încet și senzual, dezbrăcatul va deveni parte din preludiu. În plus, arzi calorii. Un cercetător italian a descoperit că numai datul jos al hainelor va duce la arderea a opt până la zece calorii. Mai mult, cei mai jucăuși în dormitor vor fi fericiți să afle că efortul de a scoate sutienul cu dinții îi ajută să se mențină în formă. Un bărbat care alege să nu își folosească mâinile pentru a dezbrăca o femeie arde până la 80 de calorii.

Săruturile - 90 de calorii pe oră. Începuturile de relație sunt piperate de săruturile lungi și de jocurile continue. Când atracția e atât de mare, nici nu-ți dai seama când trece timpul și uite așa se pierd calorii.

Masajul - 80 de calorii. Dacă alegi să îți răsfeți partenerul cu un masaj senzual, află că ai și tu ai ceva de câștigat. Mișcările lente și apăsate nu numai că sunt mai senzuale, dar vă fac să pierdeți și mai multe calorii. Efortul fizic nu este atât de mare, iar răsplata nu se lasă așteptată.

Jocurile erotice - 238 de calorii. Mângâierile pasionale, atingerile și jocurile din dormitor pot fi mai solicitante decât credeți, iar asta din cauza dorinței, cred specialiștii. "Jocurile erotice, tatonarea intensifică respirația, iar asta face ca organismul nostru să ardă mai multe calorii", spune expertul în relații Gilda Carle, care susține că atmosfera încinsă din dormitor face ca cei doi să transpire și mai mult, iar asta însemnă calorii pierdute.

(Sursa: doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Lucruri care îți taie pofta de sex
Luni, 02 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îi atrage pe bărbați la o femeie
Pagina a fost generata in 1.4928 secunde