Sexul, cel mai bun tratament de înfrumusețare

133
Sexul, cel mai bun tratament de înfrumusețare - sexultratamentinfrumusetare-1378295666.jpg
Toamna nu este nicidecum sezonul abstinenței. Așa că, dacă nu ai încă un iubit, e timpul să-ți faci unul, ca să te poți bucura din plin de beneficiile numeroase pe care le oferă sexul.

1. Euforie. Cine nu ar vrea mai multă euforie la început de toamnă? Cea mai bună metodă de a o obține este sexul, așa că profită și fă-ți zilele mai frumoase și chipul mai luminos.

2. Păr strălucitor și piele mătăsoasă. Scoate-ți pielea la înaintare și îmbunătățește-ți look-ul cu un păr sănătos. Estrogenul eliberat în urma orgasmului conferă strălucire părului, iar transpirația curăță porii și hidratează intens pielea. Iar acestea sunt niște detalii care chiar fac diferența la o femeie!

3. Proprietăți anti-îmbătrânire. Dacă razele intense ale soarelui lucrează împotriva tinereții veșnice la care visăm toate, recuperează-ți din prospețime cu ajutorul sexului. Cortizolul, hormonul dragostei, reduce stresul și încetinește procesul de îmbătrânire.

4. Burta și fundul tonifiate. Sexul practicat în mod regulat nu doar că iți îmbunătățește postura corpului, dar îți modelează și aspectul fundului și al abdomenului, tonifiindu-ți musculatura. Astfel scapi și de burtica inestetică și de celulită.

5. Efecte anti-depresive. Cine are nevoie să fie deprimată la final de vară? Prostaglandinele, hormonii prezenți în materialul seminal, echilibrează hormonii feminini, iar endorfinele te eliberează de stres și de tensiunile interioare. Așa se face că, după o partidă de sex, viața este mult mai frumoasă!

6. Kilograme în minus. Sexul practicat cu intensitate arde un număr de calorii la fel de mare ca și o sesiune de 15 minute de jogging. Așadar, dacă te-a apucat seara fără să fi facut pic de mișcare, știi ce ai de făcut.

(Sursa: www.doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Un ten curat ca...laptele
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Lucruri care îți taie pofta de sex
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Greșeli pe care le faci la duș
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Gesturi simple care te mențin sănătos
Pagina a fost generata in 1.5708 secunde