Avantajele și...dezavantajele vârstei de 30 de ani

104
Avantajele și...dezavantajele vârstei de 30 de ani - avantajesidez30ani-1378147163.jpg

Articole recomandate

Faptul că după vârsta de 30 de ani nu-ți mai pasă atât de mult de ce spun ceilalți este un avantaj major, întrucât ai ocazia să faci lucrurile așa cum vrei, fără să cazi în plasa compromisului. De exemplu, nu-ți mai pasă dacă partenerul tău începe să chelească și nu va fi pe placul celei mai bune prietene, nu-ți mai pasă atât de mult de ce va spune mama când va vedea că nu este tocmai un magnat și nici nu vei mai pune la suflet răutățile celor din jur, care nu văd cu ochi buni relația voastră.

Ai mai multă încredere în tine. Un alt avantaj al vârstei de 30 de ani este acela că începi să ai mai multă încredere în tine. Dacă te prezinți la un interviu, ești sigură că poți trece toate probele, iar dacă îți propui să realizezi ceva, nu te lași până ce nu obții ce vrei. De asemenea, ai mai multă încredere în tine și în ceea ce privește relațiile de dragoste, astfel că, odată cu această siguranță, poți să îți crești și pretențiile.

Știi în ce direcție vrei să mergi. După 30 de ani, începi să te gândești tot mai mult la viitor și nu lași nimic la voia întâmplării.

Știi exact ce vrei de la viață, iar acest lucru nu poate fi decât în avantajul tău, întrucât îți dă ocazia să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Slăbești mai greu. După cum ziceam, vârsta de 30 de ani nu are doar avantaje. Dintre dezavantaje, ar fi de menționat faptul că slăbești mai greu, întrucât odată cu înaintarea în vârstă rata metabolică scade.

Apar insomniile. Ratele la bancă, stresul de la serviciu și grijile tipice pentru o soție responsabilă pot duce la apariția insomniilor după vârsta de 30 de ani. La rândul lor, insomniile cresc nivelul de stres, oboseala și starea de nervozitate, astfel că îți pierzi mai ușor răbdarea.

Scad șansele de a rămâne însărcinată. Odată cu depășirea vârstei de 30 de ani, șansele de a rămâne însărcinată încep să scadă, ceea ce înseamnă că este posibil să concepi un copil mai greu decât la 20 de ani. Cu toate acestea, nu este cazul să te descurajezi. Privește partea plină a paharului și bucură-te de tot ceea ce vârsta de 30 de ani îți poate oferi mai bun. Măcar după ce vei rămâne însărcinată îi vei putea oferi copilului tău toate condițiile necesare unei bune creșteri, lucru care la 20 de ani părea dificil.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Greșeli pe care le faci la duș
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Gesturi simple care te mențin sănătos
Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Diverse : Zonele erogene -  mit sau realitate?
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Machiaj rezistent la... căldură
Pagina a fost generata in 1.7851 secunde