Cum știi dacă stai lângă persoana potrivită

244
1
Cum știi dacă stai lângă persoana potrivită - cumstiidacastai-1378147125.jpg

Articole recomandate

Există câteva semne care îți indică dacă ești într-o relație cu persoana potrivită:

Temperamentul - Vă înțelegeți bine de cele mai multe ori sau el vă irită prin acțiunile sale în mod regulat? Vă trece prin minte adesea că partenerul ar trebui să fie mai puțin leneș sau că ar trebui să se gândească de două ori înainte de a deschide gura? Trebuie să știți că ceea ce vedeți cu ochiul liber la partener, este în fapt ceea ce reprezintă el cu adevărat. Așa că nu încercați să îi schimbați personalitatea. Găsiți pe cineva al cărui temperament să fie compatibil cu al dumneavoastră.

Stilul de comunicare - Sunteți o persoană directă sau mai puțin directă în a transmite ceea ce este cu adevărat important pentru dumneavoastră? Într-o relație bună, trebuie să îți comunici necesitățile în mod regulat. Dacă puteți comunica unul cu altul bine și într-o manieră similară, aveți șanse mai mari să aveți o relație de cuplu reușită.

Prietenii și familia - Vă face plăcere să vă întâlniți cu prietenii și familia partenerului de cuplu? Cădeți cu ușurință de acord cu privire la timpul pe care să-l alocați în acest sens? Dacă acest lucru este un subiect sensibil în cuplul dumneavoastră, pe care nu îl puteți rezolva cu ușurință, este foarte posibil să se răsfrângă în mod negativ asupra relației.

Educația - Partenerii care au un background similar în privința educației, vieții și experienței profesionale au șanse mai mari să se înțeleagă în cuplu. Ei au mai multe în comun, sunt pe aceeași lungime de undă și se pot înțelege unul pe altul într-un mod mai profund.

Intimitatea - Există multe aspecte care se regăsesc în această categorie a intimității din cuplu, inclusiv romantismul și modul de etalare a afecțiunii în public. Unele cupluri pot avea nevoi sexuale diferite, ceea ce poate duce uneori la mânie și resentimente din partea unuia sau altuia dintre parteneri. Un lucru foarte important legat de intimitate este acela cu privire la frecvența și modalitățile de exprimare în dormitor.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

christian louboutin ron ron
28 februarie 2014
christian louboutin ron ron

louboutin sale europe Stiri Diverse : Cum știi dacă stai lângă persoana potrivită | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin ron ron http://yuananxin.com/webalizer/images/christian-louboutin-size-chart.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Greșeli pe care le faci la duș
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Gesturi simple care te mențin sănătos
Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Diverse : Zonele erogene -  mit sau realitate?
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Machiaj rezistent la... căldură
Pagina a fost generata in 1.9255 secunde