Trucuri pentru a-ți pune în evidență picioarele

158
Trucuri pentru a-ți pune în evidență picioarele - picioarefrumoase-1378295783.jpg
Picioarele femeilor sunt frumoase, de aceea trebuie să știi să valorifici această parte a corpului.

Alege lungimea potrivită. În cazul în care ești înaltă, te bucuri de un real avantaj - acela de a avea picioarele lungi. Rochiile și fustele mini ți le pot pune cel mai mult în valoare, însă la fel și o fustă largă, de lungime medie. Iar dacă adaugi o pereche de pantofi cu toc, rezultatul va fi cu atât mai spectaculos. Totuși, chiar și în această situație e necesar să apelezi la unele trucuri de înfrumusețare și să ai permanent în vedere modul în care hainele alese se pliază pe tipul tău de corp.

Înalțimea contează. Dacă ești minionă, fustele sau rochiile până deasupra genunchiului sau cele care acoperă genunchii sunt alegerea potrivită. Talia înaltă este un alt artificiu de stil care te poate ajuta să îți alungești vizual ținuta. În acest caz, pantofii cu toc sunt cu atât mai mult indispensabili. Pe lângă lungime, acordă atenție și mate-rialelor alese, care în acest caz ar trebui să fie în principal vaporoase, lejere și foarte delicate. Optează pentru nuanțe care îți pun în valoare culoarea pielii

Culoarea pielii. Tenul închis la culoare sau pielea bronzată sunt cel mai bine puse în valoare de anumite nuanțe. Culorile vibrante, neon, precum rozul, verdele sau albastrul scot în evidență tonurile arămii ale pielii. La fel și albul și nuanțele de crem.

În cazul în care nuanța pielii este mai deschisă, poți încerca nuanțe mai pastelate, dar în același timp poți purta și culori închise, precum vișiniu, albastru sau mov.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Un ten curat ca...laptele
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Greșeli pe care le faci la duș
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Gesturi simple care te mențin sănătos
Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Diverse : Zonele erogene -  mit sau realitate?
Pagina a fost generata in 1.6116 secunde