Ultimul James Bond, "Skyfall", încasări de 77 milioane de dolari în doar trei zile

315
Ultimul James Bond,

"Skyfall" s-a dovedit a fi un real succes. Deși filmul a fost lansat acum trei zile, a avut încasări record în multe țări. Se pare că a fost cel mai bun demaraj al vreunui film James Bond în Anglia, informează Agerpres.

Lansarea celui de-al 23-lea film cu agentul 007 a avut un puternic impact asupra spectatorilor din cele 33 de țări în care a rulat începând din 26 octombrie.


În ceea ce privește Marea Britanie, până acum "Quantum of Solace" deținea recordul la demaraj al unui James Bond.

Filmul reușise la lansare să aibă încasări de 4,9 milioane de lire sterline (circa 6 milioane de euro) chiar în ziua lansării. "Skyfall" l-a detronat cu încasări de 6,2 milioane de lire sterline (7,7 milioane de euro) numai în vinerea lansării.

În trei zile, pelicula a înregistrat încasări de peste 20 milioane de lire sterline, record absolut pentru un film din seria James Bond.

El nu a reușit în schimb să bată în Anglia recordul înregistrat la lansarea ultimului 'Harry Potter', la întâmplările micului vrăjitor fiind vândute bilete de 23 milioane de lire sterline în primele trei zile de la lansare, dintre care 9 milioane în prima zi, informează aceeași sursă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Proiecție gratuită la Cityplex
Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Paris, je t’aime", filmul de miercuri
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Filme de week-end
Pagina a fost generata in 0.6652 secunde