Una dintre cele mai mari baze de tratament din Eforie Nord, la Hotel Traian

1107
1
Una dintre cele mai mari baze de tratament din Eforie Nord, la Hotel Traian - hoteltraian-1312301127.jpg
Pentru mulți români, un concediu de măcar o săptămână este o ocazie cum nu se poate mai bună de a se ocupa și de sănătatea lor. Așa se face că cel puțin vara hotelurile din sudul litoralului ce dețin baze de tratament, și nu sunt puține la număr, abia dacă reușesc să facă față solicitărilor.

De exemplu, "Traian", un hotel de două stele din Eforie Nord, se poate lăuda cu una dintre cele mai mari baze de tratament din zonă. Aceasta are o suprafață ce depășește 2.800 mp și poate asigura un număr de peste 1.800 proceduri zilnice.

În cadrul bazei de tratament se efectuează proceduri pentru tratarea afecțiunilor reumatismale degenerative și inflamatorii, afecțiunilor posttraumatice, neurologice periferice și ale sistemului nervos central, afecțiunilor ginecologice, dermatologice sau respiratorii.

Directorul hotelului Traian, Vasile Cârjă, a precizat că 28 de cadre medicale au grijă ca acești turiști - pacienți că urmeze tratamentul corect.

Așa se face că această bază poate oferi tratament balneofizical și recuperare pentru 600 pacienți / zi, cu medici specialiști și asistenți BFT. Cuprinde bazin apă ghiol, cabinet tratamente, sala CFM (cultură fizică medicală), precum și aparatură medicală specifică. Iar, dacă ne luăm după numărul turiștilor care îi trec pragul, serviciile și condițiile sunt numai bune. La această oră hotelul, cu o capacitate de 476 de locuri, are un grad de ocupare de 100%. 

Comentează știrea

MARIA
16 august 2011
preturi proceduri

Ar fi de dorit sa ne prezentati informativ preturile procedurilor de tratament.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4989 secunde