Unde mergem de Crăciun? Iată destinațiile preferate ale românilor și ce prețuri așteptăm

119
1
Unde mergem de Crăciun? Iată destinațiile preferate ale românilor și ce prețuri așteptăm - vacantacraciun-1385729252.jpg

Articole recomandate

În ultimii ani, românii sunt din ce în ce mai interesați de vacanțele de lux cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Destinațiile exotice, preferatele românilor

Potrivit datelor furnizate de ANAT, românii își alocă în fiecare an pentru vacanțele de Sărbători aproximativ 2.000 de euro de persoană, iar cele mai solicitate destinații sunt Maldive, Mauritius, Bora Bora, Bali, Mexic, Thailanda și Kenya. De asemenea, românii au început să fie interesați și de destinații mai puțin obișnuite, precum Laponia.

Românii cu buget mai mic, vacanțe în țară

Românii care nu au însă posibilități financiare care să le permită să plece în vacanțe exotice își pot petrece Crăciunul în țară.

Agențiile de turism vin cu pachete speciale pentru Sărbătorile de iarnă, mai ales pentru zonele de munte. Astfel, un sejur de trei nopți, în stațiunea Azuga, ajunge la 590 de lei de persoană. Oferta include bufet sudez, masa festivă de Crăciun, acces la saună, jacuzzi, biliard, tenis de masă și internet wireless.

Crăciun la Viena

Românii care vor să petreacă totuși anul acesta Sărbătorile în străinătate au de unde să aleagă pachete turistice la un preț destul de accesibil. Pentru Viena, de exemplu, una dintre ofertele care se găsește pe site-ul captaintravel.ro costă 179 de euro. Oferta include loc în cameră dublă, bilet de avion, 3 nopți de cazare la hotel Austria Trend Messe, de trei stele, un tur al orașului Viena cu ghid local în limba română și transferuri aeroport - hotel - aeroport, asistență turistică locală în limba română.

(Sursa: www.timp-liber.acasa.ro)

Comentează știrea

christian louboutin chicago store
28 februarie 2014
christian louboutin chicago store

christian louboutin on sale website fake Stiri Diverse : Unde mergem de Crăciun? Iată destinațiile preferate ale românilor și ce prețuri așteptăm | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin chicago store http://ppstores.segoya.net/images/christian-louboutin-australia.asp

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Seri de iarnă în doi - idei fierbinți
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Escapade de week-end
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Istanbul: povești orientale
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Petrece o vacanță într-un castel
Pagina a fost generata in 3.8284 secunde