Escapade de week-end

89
Escapade de week-end - escapadeweekend-1385729223.jpg

Articole recomandate

La doar două ore distanță de orașele mari ale Europei, găsești mici localități fermecătoare, numai bune pentru un sfârșit de săptămână adorabil, alături de iubitul tău.

Sienna

Ei, da, ocolim puțin boema Florență și, după o oră și jumătate de aici (cu trenul sau autobuzul), ajungem într-unul dintre cele mai frumoase orășele din zonă: Sienna, orașul medieval romantic. Absolut superb! Nici nu știu cu ce să încep lista de "to do": plimbări pe străduțele pietruite, discuții cu oamenii relaxați, terasele încântătoare sau delicioasa mâncare italiană?!

Deauville

În orășelul de la malul mării (la doar două ore de Paris, cu trenul), te poți pierde ore în șir pe străduțele cochete sau pe plajă. Fii atentă: Deauville e una dintre destinațiile favorite ale starurilor, așa că n-ar fi de mirare să dai peste Salma Hayek sau Rachel Weisz. Aici are loc anual un festival de film; chiar și cabinele de pe plajă poartă nume de actori.

Maremma

Îți dăm câteva indicii: plaje sălbatice, superbe, într-un parc rezervație naturală, excursii cu bicicleta prin pădurile seculare, pensiuni cu mâncare bio excelentă, numeroase băi termale. Și foarte mult vin italian! Totul la doar 170 de kilometri distanță de Roma, într-una dintre zonele cele mai frumoase ale Italiei, în Maremma, Toscana de Sud.

Orange

Ruinele teatrului roman din Orange, Vaucluse, Franța (la circa 80 de kilometri de la aeroportul din Marsilia), pot reprezenta un motiv suficient pentru turiștii care călătoresc prin Provence. Dar îți putem da câteva argumente mult mai bune: câmpurile de lavandă care te întâmpină până ajungi în oraș, cochetele magazine pentru amatoarele de antichități, franzelele proaspete cu miere și unt, vinurile Châteauneuf-du-Pape.

(Sursa: www.glamourmagazine.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Istanbul: povești orientale
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Petrece o vacanță într-un castel
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Viena, orașul cu personalitate multiplă
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Florența, dragoste la prima vedere
Pagina a fost generata in 1.7824 secunde