Florența, dragoste la prima vedere

89
Florența, dragoste la prima vedere - florenta-1385126908.jpg

Articole recomandate

Dacă la frumusețile din galeriile Pitti și Uffizzi adaugi o porție de tagliatelle ai funghi porcini și una de gelato con limone, ai parte de o escapadă perfectă de week-end.

Botticelli, Masaccio, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci. Pasionat de renașterea italiană? Nici că ai putea găsi un loc mai potrivit ca cel mai frumos oraș al Toscanei, Florența. Nici măcar nu trebuie să îți pierzi zile în șir cutreierând prin galeriile celebre în toată lumea.

După câteva ore de admirat tablouri ale marilor maeștri (stabilește-ți înainte de vizită ce etaje vei vedea și ce opere te interesează în mod special), plimbă-te prin oraș până în piața Domului, privește palatele cu arhitecturi spectaculoase, caută bijuterii speciale la anticarii de pe Ponte Vecchio, admiră lucrările fotografilor italieni contemporani la Tethys Gallery, intră în muzeul Gucci deschis în Florența și oprește-te la apus într-un bar pe malul râului Arno pentru un aperitivo.

Nu ți-ai făcut planuri pentru cină? La parterul hotelului Lungarno, unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Florența, deținut de familia Ferragamo poți lua o cină romantică cu vedere la râul Arno; încearcă un vin de Chianti la restaurantul Borgo San Jacopo. Sau, și mai bine, ce-ai spune de room service în apartamentul din Hotel Gallery Art?

(sursa:www.glamourmagazine.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Viena, orașul cu personalitate multiplă
Pagina a fost generata in 1.6946 secunde