Unde mergeți dacă vi se face rău pe plajă

210
Unde mergeți dacă vi se face rău pe plajă - isiscameradeurgenta13-1373284360.jpg

Articole de la același autor

Vacanța pe litoral trebuie să însemne soare, distracție și, bineînțeles, bălăceală în mare. Ce se întâmplă, însă, dacă vă aflați pe plajă și vi se face rău și aveți nevoie să vă consulte urgent un medic? Să nu uităm că o bună parte dintre români suferă de diverse afecțiuni cronice, iar temperaturile ridicate din timpul verii duc la exacerbarea bolilor! 




Acum, nu mai trebuie să parcurgeți drumul până la Spitalul Județean Constanța, aflat în centrul municipiului sau să căutați o unitate privată care să vă ofere serviciile medicale de care aveți nevoie. Puteți primi ajutorul medical de care aveți nevoie în cadrul Centrului multifuncțional Flora, situat la parterul hotelului cu același nume. 


Aceasta este singura unitate medicală din stațiunea Mamaia, care asigură consultații, tratamente și asigură urgența pentru specialitățile reumatologie, neurologie, medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, chirurgie generală, ortopedie, ORL și ginecologie. 


Pentru pacienții care necesită spitalizare de zi există 22 de saloane, fiecare cu un singur pat, TV, internet și grup sanitar propriu. Centrul este prevăzut și cu un salon pentru persoane cu dizabilități și un departament de terapie intensivă. Mai multe informații obțineți la numerele de telefon 0374/911.000, 0769/ 077.077, 0754/ 227.060, 0744.URGENT.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2899 secunde