Vacanță la bunica - ofertele toamnei

655
Vacanță la bunica - ofertele toamnei - vacantalabunica-1348246884.jpg
Cele mai accesibile sejururi la început de toamnă sunt cele derulate de ANTREC (Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural), în agroturism.


Astfel, pentru un concediu de vis, ca la bunica, la țară, nu veți plăti mai mult de 150 de lei/persoană, tariful incluzând 5 nopți cazare cu mic dejun la o pensiune de 2 margarete. Cei mai pretențioși, însă, care aleg unități de cazare de 3 și 4 margarete vor scoate din buzunare 195 de lei/persoană, pentru același sejur. Trebuie să știți că prima noapte de cazare este aferentă zilei de duminică, iar vacanța se va încheia în ziua de vineri.
Programul se adresează turiștilor care vor să redescopere viața satului, tradițiile și bucătăria locului, pentru că numai la țară te poți bucura de plimbări călare, cu caruță pe ulița, înveți să mulgi vaca și poți da o mână de ajutor la treburile gospodărești. 
Programul este deschis până în noiembrie și sunt înscrise pensiuni din Argeș, Alba, Brașov, Cluj, Covasna, Gorj, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Diverse : În Dardanele, plutind între Europa și Asia
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Concurs de orientare turistică la Moneasa
Pagina a fost generata in 0.3524 secunde