Vacanța perfectă înseamnă și noi experiențe. Iată ce mai pot face turiștii veniți pe litoral

437
Vacanța perfectă înseamnă și noi experiențe. Iată ce mai pot face turiștii veniți pe litoral - cucaiacullamareaneagra-1311011694.jpg

Articole de la același autor

În ultimele zile v-am prezentat  o serie de recomandări ale Asociației Litoral - Delta Dunării făcute pentru turiștii, dar de ce nu, și pentru constănțenii care vor să facă și altceva decât să stea toată ziua la soare. Iată și cele din urmă propuneri:
- Salturi cu parașuta. Aceste salturi sunt ideale, spun repre-zentanții Asociației Litoral - Delta Dunării, pentru cei care vor să experimenteze căderile în gol de la înălțime, la o viteză de 120 de mile pe oră, fără nici o zi de antre-nament. Tehnic, această săritură se intitulează "salt în tandem". Veți pluti prin aer (fără ca parașuta să se deschidă) în jur de câteva mii de picioare asistați însă, de-a lungul întregii coborâri, de un instructor profesionist de parașu-tism. Este, pentru cei aflați la prima încercare, o experiență care cu siguranță nu se uită!
- Descoperă sălbăticia Dobrogei off-road. Dacă alegeți această excursie veți avea parte de drumeții jeep off-road în cele mai sălbatice peisaje ale Dobrogei, inclusiv în partea de nord a regiunii, unde puteți admira lacurile din Delta Dunării, despre care se spune că ar fi cea mai pitorească regiune a Europei, satele de țigani și turci, precum și zonele protejate prin lege și vechile cetăți dacico - romane. Este o călătorie excelentă pentru pasionații de fotografie!
- Seară exotică cu Bouzouki Band, în stațiunea Mamaia. Este singurul loc unde se servesc scoici și stridii din Marea Neagră, udate cu vinuri tradiționale, în timp ce formația Bouzouki Band vă încântă cu un program artistic special.
- O zi la SPA. Oferta se adresează în special doamnelor și domnișoarelor care țin la aspectul lor. Pachetul include ședințe de tratament facial, de peeling și masaj de relaxare, precum și aplicarea unei măști speciale.
- O zi de shopping. Dacă așa vă relaxați, poftiți la marile centre, cum sunt City Park Mall, Tomis Mall, Centrul Comercial Tom etc.
- Zbor de agrement. Chiar dacă afară nu este soare, oricând puteți opta pentru un zbor de agrement cu plecare de pe aerodromul din Tuzla, situat la 25 de kilometri de Constanța. Veți avea o priveliște superbă a litoralului Mării Negre.
- Scuba diving. Oricine poate descoperi lumea mirifică a adâncurilor Mării Negre. Cu ajutorul unui instructor, veți avea parte de o experiență de neuitat.
- Plimbare cu caiacele pe mare. Locația unde se poate face plimbarea cu caiacele este stațiunea Mamaia, însă la cerere pot fi incluse și lacurile din zona Dobrogea (Lacul Mangalia / Rezervația Hagieni, Lacul Sinoie / Delta Dunării).
- Plimbare cu velierul pe mare. Pe parcursul croazierei veți învăța câteva manevre de conducere a velierului, veți putea face baie sau snorkeling în largul mării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5312 secunde