VIDEO / Cel mai urât moment pentru un polițist începător care voia să dea o amendă

170
VIDEO / Cel mai urât moment pentru un polițist începător care voia să dea o amendă - untitled-1372075187.jpg

Articole recomandate

Un polițist începător a reușit să se facă cunoscut pentru un incident absolut neplăcut, petrecut atunci când încerca să dea o amendă rutieră unui șofer. El a avut o surpriză...de proporții, iar incidentul, filmat, a devenit viral.




Atunci când ofițerul de poliție începător Keith Moore a încercat să îi  dea amenda unui șofer din Arkansas pe care îl trăsese pe dreapta, nu și-a putut duce gestul până la capăt. Asta pentru că atunci când a vrut să-i înmâneze șoferului un pix pentru a semna amenda, de pe scaunul din spate a sărit, furioasă, o maimuță capucin de dimensiuni mici, care l-a mușcat de mână pe polițist. 


Întregul incident a fost înregistrat de camera video plasată pe ochelarii de soare ai polițistului și acesta a fost nevoit să îi povestească sergentului, superiorul său, care îl aștepta în mașină, "O maimuță a sărit și m-a mușcat de mână", fiind întâmpinat cu hohote de râs.  Maimuța, devotată stăpânului său, călătorește cu acesta și face fotografii cu doritorii, scrie realitatea.net.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8347 secunde