Video Video. Nu și-au lăsat fiica să stea alături de acest om, dar câteva momente mai târziu primesc o lecție de viață

91
Video. Nu și-au lăsat fiica să stea alături de acest om, dar câteva momente mai târziu primesc o lecție de viață - untitled-1421569914.jpg

Articole recomandate

Viața sau moartea nu țin cont de rasă, cu atât mai puțin de culoarea pielii sau de vârstă… important este ca oamenii să fie solidari în orice condiții. O parte dintre noi însă, nu realizăm că un om simplu, fără posibilități materiale sau de o anumită naționalitate pe care nu o agreem, poate deveni cea mai importantă persoană de pe pământ. Acest tânăr pakistanez a salvat viața fetiței unei familii cu puternice convingeri rasiste.


Scurt metrajul intitulat "Tzafar (Jafar)", realizat de Nancy Spetsioti, înfățișează o scenă destul de des întâlnită în societatea de azi: o familie lipsită de respect și cu o atitudine discriminatorie își dezvăluie adevărata față atunci când intră în contact cu o persoană ce aparține unei alte rase sau altei naționalități.


În sala de așteptare a unui spital, pe bancheta din fața unui cabinet medical, un tânăr așteaptă liniștit să fie invitat înăuntru. La același cabinet vine și o familie, care încearcă pe cât posibil să evite contactul cu acest tânăr.



Sursa: livebiz.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Ianuarie 2015
Stire din Diverse : Soluții practice pentru casa ta
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Diverse : Sangria cu miere. Trucuri de preparare
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Diverse : Cum și cât se fierbe fasolea uscată
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Diverse : Cum să faci, rapid, bucătăria lună
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Diverse : Prin ce se remarcă bucătăria spaniolă
Pagina a fost generata in 2.5992 secunde