VIDEO. POLIȚIST filmat de o PREZENTATOARE TV, în timp ce îi cerea ȘPAGĂ ca să șteargă o amendă

434
1
VIDEO. POLIȚIST filmat de o PREZENTATOARE TV, în timp ce îi cerea ȘPAGĂ ca să șteargă o amendă - dorina126215800-1384096069.jpg

Articole recomandate

Un agent de la Poliția Locală Sector 2 a cerut 350 de lei mită pentru a anula o amendă de parcare de 1.500 de lei. Mita a fost intermediată de un alt politist, care era ofiter de serviciu la sediul Poliției Locale a Sectorului 2. Personaj în acest caz a fost chiar jurnalista TVR Dorina Florea, scrie realitatea.net.


Dorina Florea a fost amendată pentru că a parcat pe locul unui bucureștean care închiriase locul de la primărie. Ea a găsit pe parbriz o hârtie din care a aflat că trebuie să plătească o amendă de 1.500 de lei sau 750 de lei în 48 de ore, scrie TVR. 


A mers la sediul poliției locale, unde ofițerul de serviciu s-a oferit să-l "îmbuneze" pe colegul care aplicase amenda.


După o convorbire telefonică, polițistul i-a cerut trei milioane și jumătate ca să anuleze amenda. Discuția în care polițistul cerea banii pentru anularea amenzii a fost filmată cu telefonul mobil. 


Dorina nu a vrut să dea mita și a făcut o plângere la Directorul Poliției Locale a Sectorului 2. A depus și un DVD cu înregistrarea discuției avute cu agentul de poliție, completează sursa citată.


Sursa video: www.stiri.tvr.ro




Comentează știrea

John
27 ianuarie 2014
Bravo ei!

Daca fiecare dintre noi ar face ce a facut Dorina, cu siguranta am trai intr-un stat mai normal, mai civilizat!!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Amenzi pentru pietonii indisciplinați
Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Economie : Hăituiți în Țara Amenzilor
Pagina a fost generata in 2.9079 secunde