Volkswagen nu mai face față la comenzi pentru Golf VII

316
Volkswagen nu mai face față la comenzi pentru Golf VII - volkswagen-1359059394.jpg
Lansarea celei de-a șaptea generații a modelului Golf a luat prin surprindere producătorul german din Wolfsburg, care a primit într-un timp foarte scurt peste 100.000 de comenzi numai de la dealerii din Europa. Asta e una dintre situațiile alea rele în care îți dorești să te afli...

Toți cei implicați în dezvoltarea noului Golf cred că sughiță acum de mama focului, atunci când muncitorii care lucrează pe linia de asamblare îi bombăne că a trebuit să facă ei o mașină atât de bună. Pentru a putea întâmpina valul de comenzi, uzina din Wolfsburg va primi trei schimburi de muncitori în plus pe durata primelor trei luni din an. Ei vor lucra sâmbătă dimineața (ceea ce înseamnă spor de week-end într-o țară civilizată) și vor ajuta la construirea a aproximativ 2.000 de unități.

Timp de nouă ani, Golf a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, deci surpriza celor de la VW ne amintește un pic de cea a propriilor noastre autorități în fața surprinzătoarei ierni care vine mereu în decembrie, însă nu e cazul să le plângem de milă. Iar dacă i-ai invidiat vreodată pe muncitorii de la fabrica VW, acum e momentul să te răzbuni: dă-le de lucru, comandă-ți un Golf VII.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Bentley va lansa un SUV de lux
Luni, 21 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Poze cu noul  BMW X5
Pagina a fost generata in 0.4041 secunde