Concurs Programul Rabla se întoarce cu vouchere de 1.500 de euro

307
1
Programul Rabla se întoarce cu vouchere de 1.500 de euro - rabla-1359059321.jpg

Articole recomandate

Ministerul Mediului vizează schimbări în Programul Rabla, printre care creșterea primei de casare, de la 3.800 de lei la 1.500 de euro, dar și acordarea reducerii contra unui singur voucher, alături de eliminarea intermediarilor, a declarat, miercuri, ministrul Mediului, Rovana Plumb, potrivit Mediafax.

Programul Rabla 2013 ar putea începe în martie și s-ar putea aplica mașinilor non-euro, Euro 1 și Euro 2.

Rovana Plumb a spus, de asemenea, că se discută ca reducerea la achiziționarea unei mașini noi să se facă în schimbul unui singur voucher. În prezent, prin Programul Rabla, o persoană poate cumpăra o mașină nouă prezentând, pentru o reducere mai mare, până la trei vouchere, dat fiind faptul că acestea pot fi tranzacționate pe piața liberă.

De altfel, în octombrie anul trecut, premierul Victor Ponta declara că "ar trebui să fie un singur tichet, iar această facilitate să fie pentru cel care își casează mașina, nu pentru cel care o tranzacționează, pentru că este un fel de bursă ilegală a tichetelor, nereglementată și neimpozitată".

Programul guvernamental de casare a mașinilor uzate, denumit Programul Rabla, permite proprie-tarilor cu mașini mai vechi de zece ani să ducă autovehiculul la casat, primind în schimb o primă de 3.800 de lei sub formă de tichet valoric. Tichetul nu este nominal și poate fi vândut și folosit de către purtătorul acestuia pentru a obține o reducere de 3.800 de lei la achiziționarea unei mașini noi. O persoană fizică poate achiziționa o mașină nouă folosind un număr de maximum trei tichete valorice.

Comentează știrea

Ovidiu
18 martie 2014
Nemanifestari

Nu am avut, pana acum, curiozitatea de citi declaratiileb reprezentantilor autoritatilor implicate in programul Rabla. Dar, acum, ca am inceput, am citit si altele, nu doar pe cele ale lui in-ca-ministrul Mediului, domnul Korodi, ci si pe cele ale doamnei ex-ministru Plumb.. Iar totul e atat de liric, incat, de fap, eu nu cred ca, in tara noastra, exista politicieni, ci persoane cu potential artistic nemanifestat in modul in care suntem obisnuiti sa ii privim pe artisti. http://www.romaniatv.net/consultarea-publica-privind-derularea-programului-rabla-2014-s-a-finalizat_132420.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2662 secunde