La Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

Week-end dedicat selecției finale a Festivalului "Mamaia Copiilor"

611
Timp de două zile, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, de la ora 11, respectiv ora 16 vor urca pe scenă cei mai talentați copii.
După ce vineri s-au desfășurat primele două runde, sâmbătă, 7 mai, dimineața este rezervată grupelor mici, iar seara, grupei a III-a. Duminică, 8 mai, grupele a IV-a și a V-a vor evolua de la ora 11, respectiv 16. Menționăm că, din această ultimă grupă, rezervată celor de 16-18 ani, urmează a se califica participanții la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 2011.
Cele șase jurii care notează copiii au în componență reprezentanți ai Ministerului Culturii (Olimpia Urs), ai Ministerului Educației, ai TVR, cel care va transmite în direct Festivalul, și ai Societății Române de Radiodifuziune. De asemenea, li se alătură de-acum consacrații într-ale jurizării Viorel Gavrilă, Jolt Kerestely, Dumitru Lupu, Carmen Aldea Vlad, Aurelian Temișan, Ileana Șipoteanu și invitată specială Daniela Vlădescu, directorul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3038 secunde