22.000 țigarete descoperite și reținute de inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret

105
22.000 țigarete descoperite și reținute de inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret - 1-1678793988.jpg

Articole de la același autor

În data de 12 martie 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret - Direcția Regională Vamală Iași au efectuat control vamal amănunțit asupra unui autobuz, pe sensul de intrare în țară dinspre Ucraina. Ca urmare a acestui control, inspectorii vamali au descoperit și reținut un număr de 22.000 bucăți țigarete marca Kent Navy Blue, în valoare aproximativă de 24.560 lei.

Cantitatea de țigări menționată a fost predată organelor de cercetare penală din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret.

Autoritatea Vamală Română reamintește călătorilor că la intrarea în România dintr-un stat din afara Uniunii Europene este permisă a fi importată în scutire de taxe vamale, TVA şi accize, folosind alte mijloace decât transportul aerian, cantitatea de 40 țigarete. În situația în case se folosește transportul aerian, cantitate permisă este de 200 țigarete.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5179 secunde