A fost lansată platforma produselor montane

241
A fost lansată platforma produselor montane - afostlansataplatformaproduselorm-1587475168.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM) a lansat platforma www.produsmontan.ro dedicată producătorilor care au obținut dreptul de utilizare a mențiunii de calitate "produs montan", în vederea promovării produselor montane. Prin această inițiativă, ANZM dorește să informeze consumatorii din România că, pe lângă produsele certificate pe schemele de calitate, cum ar fi produs tradițional, ecologic, DOP, IGP, STG, există și produsele montane.

Mențiunea de calitate "produs montan" are recunoaștere la nivel european și vine atât în sprijinul producătorilor, cât și în sprijinul consumatorilor, ajutându-i să identifice produsele de calitate.

Pe prima pagină a site-ului, sunt prezentate categoriile de produse și cu un singur click vor fi redați toți producătorii din categoria respectivă. De asemenea, există opțiunea de a căuta un producător după județul de proveniență. Fiecare producător are afișate datele de contact, iar unii dintre aceștia au și site propriu de prezentare. Astfel, consumatorii au posibilitatea să contacteze direct producătorii pentru a achiziționa produsele de care sunt interesați.

Până în prezent, există un număr de 165 de producători care dețin dreptul de utilizare a mențiunii de calitate "produs montan" pentru 579 de produse montane. Aceste date se regăsesc și în Registrul Național al Produselor Montane. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2897 secunde