Cazurile de piraterie pe mare se înmulțesc

341
Cazurile de piraterie pe mare se înmulțesc - cazuriledepirateriepemareseinmul-1587475230.jpg
Portcontainerul "Tommi Ritscher" a fost abordat de pirații nigerieni, în dimineața zilei de Paști, în Golful Guineea, în zona de ancoraj Cotonou, din Benin. În momentul apropierii unei nave militare, ambarcațiunea cu care veniseră bandiții s-a îndepărtat în mare viteză.

11 dintre membrii echipajului navei reușiseră să se baricadeze într-o ascunzătoare. Cei opt marinari ruși și bulgari care nu apucaseră să se ascundă au fost luați ostateci de pirații rămași la bord și sunt folosiți ca monedă de schimb.

XXX

Golful Mexic a devenit un punct fierbinte al pirateriei pe mare. În seara de 14 aprilie 2020, nava de off-shore "Teleford 28" a fost atacată în zona de ancoraj Ciudad Del Carmen, din Golful Mexic. Pirații au jefuit echipajul și vasul, luând obiectele valoroase, după care au plecat. Un marinar a fost rănit și a fost dus la spital. Viața sa nu este în pericol.

Atacurile piraților din această zonă au devenit sistematice, ca dovadă că autoritățile mexicane nu fac nimic pentru a stopa fenomenul. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2278 secunde