La Euro Vial Lighting

A început a cincea ediție a Expoziției Electrice Demonstrative

290

Articole de la același autor

Până sâmbătă, 31 mai, Euro Vial Lighting este gazda celei de-a cincea ediții a Expoziției Electrice Demonstrative (EED), care reunește marii producători din domeniul echipamentelor și aparatajelor electrice.

23 de expozanți îi așteaptă pe constănțeni, atât profesioniști, cât și utilizatori casnici, pentru a descoperi noutățile apărute sau pentru a se familiariza cu produse apărute deja de ceva timp pe piață.

"Ne focusăm pe canalul de utilizatori casnici, inspirați de multele evenimente neplăcute petrecute în ultima perioadă, probleme ce țin de instalațiile tehnice deficitare. De cele mai multe ori, utilizatorul nu este informat asupra soluțiilor simple, economice, care i-ar salva atât aparatele electrocasnice, cât și instalația electrică efectivă", a precizat Laura Marcu, marketing manager Euro Vial Lighting.

Constănțenii găsesc în cadrul EED de la prize, întrerupătoare și doze, la siguranțe, tablouri electrice, aer condiționat, corpuri de iluminat, și până la soluții de automatizare. Nu lipsește nici panoul care prezintă sistemul de casă "inteligentă", iar ca noutate, vizitatorii vor putea analiza și un braț robotizat care reușește să pună singur bere în pahare, pahare care ajung, mai apoi, la cei însetați.

De asemenea, și constănțenii care sunt interesați de încălzirea electrică în pardoseală, dar și cei care vor soluții care să-i scape de coșmarul loviturilor de trăsnet sau a supratensiunilor sunt așteptați de specialiști, la EED.

Cursuri și prezentări

Evenimentul organizat și găzduit de Euro Vial Lighting are și o componentă de cursuri și prezentări. Astfel, după ce, ieri, s-au susținut mai multe prezentări despre sistemele de cofrete necorozive, noutățile apărute în domeniul accesoriilor de cabluri și a sculelor profesionale, astăzi, începând cu ora 11.00, se vorbește despre lumea siguranțelor și aparatajelor electrice. Între orele 13.00 și 15.00, este rândul paratrăsnetelor, contoarelor modulare și cofretelor să fie aduse în discuție, iar între 15.15 și 16.00, a sistemelor de tuburi corugate. Tot vineri, 30 mai, se desfășoară și un curs practic de manșonare.

Important este și faptul că, până pe 31 mai, Euro Vial LIghting oferă un discount de 10% pentru achizițiile de produse din portofoliul partenerilor expozanți la EED.

v v v

Constănțenii care vor să viziteze expoziția sunt așteptați la sediul Euro Vial Lighting de pe strada Nicolae Filimon, nr. 23, până vineri, între orele 10.00 - 17.00, iar sâmbătă, în ultima zi a EED, între 10.00 - 13.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.527 secunde