A început bătălia pentru românii care vor credite imobiliare în lei

247
A început bătălia pentru românii care vor credite imobiliare în lei - credit-1350984529.jpg
Tot mai multe bănci și-au anunțat intenția de a oferi românilor credite imobiliare în lei, ori condiții mult mai avantajoase, doar - doar numărul celor care se vor încumeta la așa ceva se va mai mări. 

Clienții Millennium Bank beneficiază acum de costuri mai mici pentru creditul de investiții imobiliare în lei. Banca a micșorat marja cu aproape un punct procentual, astfel că dobânda este alcătuită acum din ROBOR la 6 luni plus o marjă care începe de la 2,5%, în funcție de valoarea avansului și de opțiunea clienților de a-și transfera venitul lunar la bancă.

Creditul de investiții imobiliare în lei finanțează până la 85% din valoarea locuinței cumpărate și se acordă pe o perioadă de până la 30 de ani. Clienții beneficiază de asigurare de viață gratuită și zero comisioane de administrare și de rambursare în avans.

Clienții care solicită un Credit de investiții imobiliare primesc aprobarea financiară în numai două zile. Banca acceptă maximum doi co-debitori - soț/soție, partener, părinți, socri, copii, frați/surori - și diferite surse de venit - salarii, bonusuri, comisioane din vânzări, venituri din participarea la consilii de administrație și cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activități independente, venituri obținute în străinătate, diurne navigatori, alte diurne.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4197 secunde