Revelația lui GIGI BECALI: "Nu mai sunt prost!"

418
Revelația lui GIGI BECALI:
Patronul Stelei s-a răzgândit și a schimbat strategia în privința jucătorului Vlad Chiricheș. Gigi Becali susține că nu îl va da pe Chiricheș de la Steaua, decât dacă suma plătită pentru aceasta va fi cu mult mai mare decât susținea în vara acestui an.

"Am învățat să fac afaceri, nu mai sînt prost. Nu o să plece Chiricheș de la Steaua pe mai puțin de 10 milioane. Nu dă nimeni mai mult, atunci va rămîne aici. Vom juca în Champions League, îl vom avea și pe Chiricheș în echipă", a spus Becali, potrivit gsp.ro.

Becali s-a răzgândit după ce a văzut modul în care au decurs negocierile cu cei de la Pandurii atunci când s-a pus problema trecerii definitive a lui Răduț la Tg. Jiu și a procentelor pe care gorjenii le dețin în continuare la Chiricheș. În vară, patronul Stelei susținea că dacă va exista o ofertă mare, de 7-8 milioane, atunci îl va lăsa să plece.

Potrivit gsp.ro, gorjenii dețin în continuare 25 la sută din internaționalul Vlad Chiricheș și nu vor să renunțe sub nici o formă la acest lucru, fapt ce îl obligă pe Gigi Becali fie să nu-l vîndă, fie să ceară sume colosale în schimbul său.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4349 secunde