Becali îi răspunde lui Bodu ! Vezi aici ce i-a transmis

263
1
Becali îi răspunde lui Bodu ! Vezi aici ce i-a transmis - gigibecali8522620019224700-1350900169.jpg

Articole de la același autor

Gigi Becali i-a răspuns, în direct la România TV, europarlamentarului PDL, Sebastian Bodu, după ce acesta a trimis o scrisoare bucureștenilor în care le cere să nu-l voteze pe latifundiar și a spus despre patronul Stelei că "nu ar fi bun nici de șef la o stână de oi". Becali a reacționat într-un mod dur, făcându-l "homosexual" și "măscărici" pe democrat-liberal.


"Știți care e situațiunea? Eu v-am spus, eu n-am nimic, eu îi iubesc pe homosexuali. Eu n-am nimic cu ei, numai că eu spun că ei fac păcat și asta deranjează. El crede că e bine ce face, dar eu n-am nimic cu homosexualii (...)  Bodu a fost în clasă, la Constanța, cu soția mea. El era prostul clasei, era ultimul în clasă, era un fel de măscăriciul clasei, nu-l băga nimeni în seamă. (...) Eu eram premiant la olimpiada de matematică, în generală și chiar la liceu, în clasa a zecea și a unșpea, iar el era circul și  ultimul om din clasă. Cum putem face așa ceva în țara asta cu circari d-ăștia de 2 lei. Bodu e aerian acolo, prin Parlamentul European. Nu trebuie luat în seamă", a declarat Gigi Becali la România TV.


"Ce a făcut el în viață? Nu e vina mea că el a jignit. I-am atenționat să nu jignească și să nu ironizee că-i distrug. El e un măscărici. El are ce are cu mine de pe vremea când era la ANAF și mi-a sechestrat averea. M-a rugat atunci: 'Te rog frumos, spune la jurnaliști că sunt gagicar și nu sunt homusexual' și eu am fost băiat bun și am spus: 'Bodu nu e homosexual, ci gagicar'. Eu m-am ținut de cuvânt că a zis că e gagicar, ce mai vrea?", a mai spus Becali.


"De-aia e secetă, pentru că Dumnezeu vede cum punem proști în conducere!", a concluzionat patronul Stelei.
Democrat-liberalul Sebastian Bodu a trimis o scrisoare bucureștenilor în care le cere să nu-l voteze pe Gigi Becali la alagerile parlamentare.


"Votați pe oricine altcineva sau nu votați pe nimeni. E destul că există incompetență, chiul și dezinteres față de actul legislativ. Nu aduceți acum în Parlamentul României și zerul mahalalei politice", le solicită Bodu alegătorilor din Capitală.


Comentează știrea

Ianis
22 octombrie 2012
GiGi Becali machidonul numarul 1 din Romania

O palma data machidonilor din PD`l . Acest Gigi Becali va bate la cur. Chirule, invatza de la Gigi , nu mai fi lipsit de coloana vartebrala, lasa mangla Pd`lista. Vremea Pd`lului a apus si o data cu ea si a noi formatiuni ARD ( marea intelectulitate ). Mult respect domnului Becali si o palma data machidonilor din C`tza si din tot partidul mincinos PD`l. Bravo nea. Gigi. Mandru ca sunt aroman - arman - machidon. S'baneadza armanamea

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : PNL s-a aliat cu Gigi Becali
Pagina a fost generata in 0.6969 secunde