Ungureanu susține că Becali ajunge candidat PNL într-un mod nedemocratic

301
1
Ungureanu susține că Becali ajunge candidat PNL într-un mod nedemocratic - mihairazvanungureanu-1350471273.jpg

Articole de la același autor

Președintele formațiunii Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, la România TV, că avizul favorabil oferit de PNL pentru candidatura lui Gigi Becali sub sigla USL nu a fost luat în mod democratic. Declarația a fost făcută de Ungureanu în calitate de fost membru al Partidului Național Liberal.

"Gigi Becali ajunge candidat PNL într-un mod departe de tradiția democratică a luării deciziilor în forul de conducere executivă a partidului. Știu din experiență felul în care se iau decizii în Biroul politic. Vâzând ce s-a întâmplat în ultimele zile și remarcând declarațiile unor dintre membrii vechi ai PNL și oameni cu greutate politică cum este Călin Popescu Tăriceanu, de exemplu, și domnul Varujan Vosganian nu am cum să nu cred că într-adevăr că această decizie este luată într-un grup restrâns, fără o consultare democratică", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu la România TV.

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, același în care va candida și Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câștiga.



Comentează știrea

V. P.
17 octombrie 2012
Oare ce-l doare pe MRU

si deplange PNL-ul? Ca si Radu F. Alexandru aseara; oare Parlamentul (chiar) n-ar vrea sa aibe un clown(in plus), ca doar ,,jongleriile,, le fac altii ?

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : PNL s-a aliat cu Gigi Becali
Pagina a fost generata in 0.4922 secunde