Candidatura lui Mircea Banias, validată de conducerea de la București

436
3
Candidatura lui Mircea Banias, validată de conducerea de la București - mirceabanias1331762480-1350420748.jpg
Partidul Conservator a validat, ieri, în Biroul Executiv Central, lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a anunțat, într-o conferință de presă, purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul Bogdan Ciucă.â


Astfel, pentru Senat, a fost validată și candidatura fostului democrat-liberal Mircea Banias, actualmente președinte al PC Constanța. El va candida pentru un nou mandat din partea USL în Colegiul 4 din județul Constanța. 

Printre candidații validați de conducerea PC pentru Camera Deputaților se mai află Maria Grapinni - Timișoara, Damian Florea - București, Vasile Nistor - Bacău, Constantin Avram - Bacău, Georgică Dumitru - Dâmbovița. 



Comentează știrea

Alegători
17 octombrie 2012
Banias

Acest traseist lipsit decalitati care sa motivele alegerea ca senator nu va fi votat de cetățeni..A venit vremea sa meargă unde e locul adică sa navigheze ca tot nu a navigat niciodată.Lasa-ne!

elena
17 octombrie 2012
Bravo!

Mult succes, domnule senator! Colegiul 4 va sustine.

Alergator
17 octombrie 2012
Pentru alegători

Bai amarule, Banias n-are nevoie sa "navigheze", are o firma care da de mâncare la multe familii fără sa facă afaceri cu statul. Banias a intrat in politica după ce ani de zile a condus firmele stat si private si după ce s-a realizat material. Așa ca sunt convins ca alegătorii din C4 Senat ii vor incredinta un nou mandat. Succes!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6327 secunde