Mihai Răzvan Ungureanu:

"Lui Crin Antonescu să-i fie rușine să se uite la portretele Brătienilor"

466
1
Candidatura lui George Becali din partea PNL este un troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a cărui fantezie politică nu are margini, a declarat, ieri, președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, arătând că, în locul președintelui PNL, i-ar fi rușine să se uite la portretele Brătienilor.


Ungureanu a spus că a aflat cu surprindere despre candidatura lui Becali din partea PNL pentru un mandat de parlamentar și că privește cu tristețe la felul în care se alterează pe zi ce trece mecanismul, altă dată democratic, prin care conducerea PNL ia decizii. 

"Uitându-mă la declarațiile altor membri proeminenți ai conducerii PNL, îmi dau seama, sunt îndreptățit să trag concluzia că această candidatură este rezultatul unui troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a cărui fantezie politică nu cunoaște margini", a spus Ungureanu. 

El a spus că acest mod de a face politică arată decăderea etică a conducerii PNL. 

"Îmi pare rău să constat - și sunt convins că sunt mulți membri onorabili ai PNL care gândesc ca mine - că acest mod de a face politică ilustrează decăderea etică în care se află conducerea PNL și prezența improprie a lui Crin Antonescu în fruntea singurului partid istoric aflat azi la putere. În locul său, mi-ar fi rușine să mă uit la portretele Brătienilor", a spus Ungureanu.


Comentează știrea

Hanibal
17 octombrie 2012
peneleul,penteleul si intelectualitatea

MRU greseste cand afirma ca Cacarau ar fi capabil de fantezie politica.Nici vorba de asa ceva.In afara de "discursurile"sale care nu sunt altceva decat aceleasi idei rasuflate si banale,sau mai corect spus ,flatulatii verbale ,Antonescu Cacarau nu e bun la nimic. Pardon,gresesc.Era bun in Guvernul Ponta-Copy ca ministru indiferent la ce minister,alaturi de celelalte figuri ilustre care vor ramane in istorie ca niste muste care n-au lasat in cartea istoriei Romaniei decat niste pete murdare.PNL infiintat dupa 1990 n-are absolut nici o legatura cu PNL-ul Bratienilor,cand,nici pe vremea aceea lucrurile nu stateau prea bine in PNLDovada e chiar fratele lui I.C.Bratianu,Dumitru,care n-a suportat coruptia si abuzurile din PNL si a parasit partidul . De la vremea cand PNL-Bratianu a reusit sa-si atraga tinerii socialistii "generosi" care s-au ilustrat prin talent si activitate deosebita , la achizitia B(oierului) Becali astazi,e cale lunga.Ma mir ca Cacarau nu se teme ca acest intelectual si politicianist de renume european ,marlanul Becali,nu va atenta la functia de presedinte al PNL,daca aceasta factiune liberalista va mai exista dupa alegeri.Oricum,in PNL-ul lui Cacarau s-a concentrat o parte din crema politicianismului ciocoist romanesc ca Hasotti,Ghise,si ceilalti asemenea lor.Poate,urmand exemplul lui Becali,va trece la PNL si Vanghelie. Se va dovedi in acest fel ca Delavrancea si Zeletin n-au avut dreptate cand au scris ca intelectualii n-au fost niciodata agreatri in PNL.

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : PNL s-a aliat cu Gigi Becali
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Propuneri pentru Avocatul Poporului
Pagina a fost generata in 0.9278 secunde