Tăriceanu, ATAC la Becali: Poate sunt demodat, dar cred în oamenii care manipulează idei, nu oi

182
Tăriceanu, ATAC la Becali: Poate sunt demodat, dar cred în oamenii care manipulează idei, nu oi - calinpopescutariceanu2177710900-1350385367.jpg

Articole de la același autor

Liderul deputaților PNL, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, astăzi, răspunzând unei întrebări legate de George Becali, că preferă să rămână "demodat" și să creadă în valori și principii, respectiv în oamenii care manipulează ideile și nu în cei care manipulează oile.

Tăriceanu a fost întrebat ce le spune liderilor ALDE aflați la București care sunt puși în situația de a răspunde unor întrebări incomode legate de primirea lui George Becali în PNL, europarlamentar care a avut mai multe declarații rasiste sau xenofobe.

"Am spus asistenței la lansarea cărții lui Guy Verhofstadt că mă bucur să particip la un astfel de eveniment, pentru că în ceea ce cred eu rămân să fie valorile, principiile, ideile. Și eu cred că lumea aceasta a fost pusă în mișcare întotdeauna de oamenii, de intelectuali. Adică să manipuleze ideile, nu oile. De aceea, astăzi mă găsesc aici și nu mă găsesc în altă parte", a spus Tăriceanu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2188 secunde