Absorbția fondurilor europene, sub așteptări

120
1
Absorbția fondurilor europene, sub așteptări - 13663765253353253351237-1402841936.jpg

Articole recomandate

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat că în primele cinci luni ale acestui an, ceea ce a estimat privind absorbția fondurilor europene se află sub așteptările avute inițial, în special la mediu și transport.


"Zâmbetul meu va fi cu siguranță foarte larg la final de an, când vom atinge obiectivul pe care l-am spus, și anume acela de peste 3,5 miliarde de euro, în facturi, către Comisia Europeană. În primele cinci luni ale acestui an, ceea ce am estimat se află sub așteptările pe care le-am avut inițial, pentru că sunt multe facturi care nu ajung încă la noi, din partea marilor companii de lucrări, în special la mediu și transport", a arătat Teodorovici, duminică, la finalul unui eveniment la care a participat în Parcul Kiseleff. El a precizat că va avea discuții, anul acesta, cu toate companiile de construcții și cu cei care supervizează aceste lucrări, citează Mediafax.


Comentează știrea

Main Page
17 iunie 2014
Main Page

atmos vaporizer Stiri Economie : Absorbția fondurilor europene, sub așteptări | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Main Page http://hongxuanshengwu.com/dekang-likit/vintage-cigarette-case-is-a-viable-smoking-alternative.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1096 secunde