Acţiune de protest, marţi, la sediul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Constanţa

183
Acţiune de protest, marţi, la sediul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Constanţa - 11-1684145671.jpg

Articole de la același autor

Nemulţumiţi de nivelul de salarizare, dar şi de condiţiile de muncă, sindicaliştii din Finanţele Publice organizează o acţiune de protest. Acesta va avea loc marţi, 16 mai, de la ora 17.00, la sediul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Constanţa.

„Sindicatul Naţional Finanţe Publice SindFISC, afiliat la Federaţia Naţională Sindicală din Administraţie, organizează, marţi, 16 mai, în intervalul orar 17.00-18.00, o acţiune de pichetare a sediului Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Constanţa, din strada Bucureşti, nr. 18.

Motivele acţiunilor de protest sunt următoarele: finanţarea deficitară a activităţii profesionale, a sănătăţii şi securităţii în muncă, discrepanţele salariale existente la nivel de angajator, neimplicarea angajatorilor în susţinerea poziţiei corecte a finanţiştilor în grila de salarizare a noii legi a salarizării, insuficienţa protecţiei juridice în activitatea desfăşurată, discriminări etc.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de preşedintele Sindicatului Naţional Finanţe Publice SindFISC, Nicolae Liviu Toader.

La acţiunea de pichetare, vor participa aproximativ 70 de angajaţi din sistem.

XXX

Angajaţii din cadrul Ministerului Finanţelor şi-au exprimat în nenumărate rânduri problemele, dar, pentru că acestea au rămas nerezolvate, au decis să iniţieze, la nivel naţional, o serie de acţiuni de protest, pichetând sediile sistemului instituţional al Ministerului Finanţelor şi ANAF din Bucureşti şi din ţară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4275 secunde